Διεκόπη για την Τρίτη η πρόταση της εισαγγελέως για το Koriopolis!

Από sdna.gr: Για άγνωστους λόγους, η εισαγγελέας της έδρας στη δίκη των στημένων αγώνων διέκοψε την αγόρευσή της και η πρότασή της για το ποιοι πρέπει να κηρυχθούν ένοχοι και ποιοι αθώοι θα υποβληθεί την Τρίτη.
Πηγή: sdna.gr
Διεκόπη για την Τρίτη η πρόταση της εισαγγελέως για το Koriopolis!

Την προσεχή Τρίτη (5/12) θα ολοκληρώσει η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Παγώνα Ζάκκα, την πρότασή της για το ποιοι από τους 84 κατηγορούμενους του σκανδάλου των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011, γνωστού και ως Koriopolis, πρέπει να κηρυχτούν ένοχοι και ποιοι αθώοι.

Την Παρασκευή (1/12), η κ. Ζάκκα ξεκίνησε την αγόρευσή της, αναφέρθηκε στα αδικήματα των κατηγορουμένων και στις μαρτυρικές καταθέσεις, ωστόσο λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ζήτησε για άγνωστους λόγους να διακόψει και να υποβάλει την πρόταση στην επόμενη συνεδρίαση που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (5/12).

Το παρών στο δικαστήριο έδωσαν περισσότεροι κατηγορούμενοι από κάθε άλλη φορά, μιας και η συγκεκριμένη συνεδρίαση είναι εξόχως σημαντική, αφού η εισαγγελέας της έδρας θα προτείνει ποιοι κατά την κρίση της πρέπει να κηρυχθούν ένοχοι και ποιοι αθώοι. Από κατηγορούμενους, μεταξύ των παρόντων ήταν οι Αχιλλέας Μπέος, Γιώργος Τσακογιάννης, Γιώργος Μποροβήλος κ.α.

Διαβάστε ακόμη...