«Σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να επιστρέψει ο Σταφυλίδης!» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καρύδας και σχολίασε την αποκάλυψη του Metropolis 95.5 περί πιθανής επιστροφής του Κώστα Σταφυλίδη, η οποία εξετάζεται από τους επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να επιστρέψει ο Σταφυλίδης!» (audio)

Ο Νίκος Καρύδας συνεργάστηκε με τον Κώστα Σταφυλίδη στα πρώτα βήματα του 24χρονου διεθνούς μπακ στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε ως θετική εξέλιξη και για τον ποδοσφαιριστή, αλλά και για τον ΠΑΟΚ πιθανή επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδεχόμενο επιστροφής Σταφυλίδη στον ΠΑΟΚ: «Ένας ποδοσφαιριστής σαν τον Σταφυλίδη είναι αποδεκτός σε ομάδες υψηλού επιπέδου όπως ο ΠΑΟΚ. Είναι χαρισματικός παίκτης, είχα την τύχη να δουλέψω μαζί του, είχε έρθει στην επαγγελματική ομάδα και πέρασε διάφορα στάδια μέχρι να καθιερωθεί».

Για το αν υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης του ΠΑΟΚ στη θέση του αριστερού μπακ: «Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν καλά και είναι αυτοί που κάνουν τον προγραμματισμό, βλέπουν τι χρειάζεται η ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να συνηθίσω τον Βιεϊρίνια ως μπακ. Ζήσαμε μαζί του στον ΠΑΟΚ στιγμές επιθετικής ομορφιάς και νομίζω ότι αν υπάρχει προοπτική επιστροφής του Σταφυλίδη είναι γεγονός πολύ σημαντικό για την ομάδα».

Για το κατά πόσο θα ήταν καλό για τον παίκτη να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που θα ήθελε κάθε παίκτης να αγωνιστεί. Νομίζω ότι για έναν παίκτη υψηλού επιπέδου το να μη συμμετέχει σε αγώνες είναι φθορά. Αν σκεφθούμε ότι συντηρείται μόνο μέσω των αγώνων του με την Εθνική, ουσιαστικά κάνει κακό στον εαυτό του μένοντας εκεί».

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Καρύδας ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...