«Ρωτήστε τον προπονητή»

Από metrosport.gr: Ο 27χρονος επιθετικός φαίνεται πως εξέφρασε δυσαρέσκεια, επειδή δεν είχε χρησιμοποιηθεί ως βασικός στα δύο προηγούμενα παιχνίδια Πρωταθλήματος
Πηγή: metrosport.gr
«Ρωτήστε τον προπονητή»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης του Κυπέλλου με τον Αιγινιακό, ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του τύπου, εάν επιθυμεί να κάνει δηλώσεις για τα δύο γκολ τα οποία πέτυχε, την άνετη επικράτηση του Δικεφάλου αλλά και για την επιμονή την οποία έδειξε για να πετύχει και άλλα γκολ, καθώς και στις δύο φορές όπου σκόραρε, μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα και έτρεξε προς την σέντρα.

Ο Σέρβος επιθετικός ρωτήθηκε σχετικά: «Θέλεις να κάνεις δηλώσεις για το παιχνίδι;» Και απάντησε ως εξής: «Ρωτήστε τον προπονητή, αυτός είναι που κάνει δηλώσεις».

Ο Πρίγιοβιτς αποχώρησε χωρίς να πει κάτι περισσότερο αλλά και επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της ΠΑΕ. Προφανώς με την σύντομη τοποθέτησή του, φαίνεται πως εξέφρασε μία δυσαρέσκεια, επειδή δεν είχε χρησιμοποιηθεί ως βασικός στα δύο προηγούμενα παιχνίδια Πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (στην Τούμπα) και τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη. Πάντως χθες, έδειξε πως είναι ετοιμοπόλεμος, πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα και φυσικά έθεσε εαυτόν (με τις επιδόσεις του) στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Ξάνθη στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Διαβάστε ακόμη...