«Γίνεται λάθος επιλογή προσώπων στον ΠΑΟΚ» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο άλλοτε βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ, Νίκος Ουσταμπασίδης και άσκησε σκληρή κριτική για τον τρόπο λειτουργίας και επιλογής προσώπων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Γίνεται λάθος επιλογή προσώπων στον ΠΑΟΚ» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ: «Πρέπει να υπάρχει σωστή δομή και οργάνωση στη λειτουργία μιας ομάδας. Να σπείρουμε τις προϋποθέσεις ώστε στο τέλος να απολαμβάνουμε τους καρπούς. Αν γίνουν αυτά, είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα φτάσεις εκεί που θέλεις. Υλικοτεχνικά και τεχνοκρατικά, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ψηλά για το επίπεδο της χώρας μας. Έχει φτάσει σε υψηλό επίπεδο και αυτό οφείλεται στον Ιβάν Σαββίδη. Πρέπει να το ομολογήσουμε και να τον ευχαριστήσουμε γι' αυτό. Υπάρχει, όμως, κι ένα άλλο κομμάτι. Πρέπει να υπάρχουν τα κατάλληλα άτομα στις κατάλληλες θέσεις, να γνωρίζουν τα ελληνικά δεδομένα και να τους δοθεί ο απαραίτητος χρόνος. Ας δούμε τη φετινή λειτουργία του ΠΑΟΚ. Ήρθε το καλοκαίρι ένας προπονητής που ήρθε και έφυγε πολύ γρήγορα. Ήρθε ένας άλλος που αμφισβητείται και ίσως πάμε σε έναν τρίτο και έναν τέταρτο. Όλο αυτό το διάστημα ήρθαν ικανοί προπονητές και έφυγαν ως αποτυχημένοι. Αν τους δούμε σε άλλες χώρες, αυτοί πέτυχαν. Το ίδιο ισχύει και για παίκτες και για ποδοσφαιριστές. Είναι θέμα λειτουργίας και ηρεμίας. Τώρα είναι ο Μίχελ, παλιότερα ο Άρνεσεν. Πρέπει να εμπιστευτούμε τους Έλληνες. Είτε είναι τεχνικοί διευθυντές, είτε προπονητές, είτε παίκτες. Ο Μίχελ είναι άνθρωπος της διαιτησίας. Μπορεί να έχει σχέση με την επιλογή ανθρώπων για να στελεχώσουν μια ομάδα; Συν το ότι είμαστε μια χώρα ιδιαίτερη με ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Ένας άνθρωπος που έρχεται από τη Γερμανία, Σουηδία ή άλλού μέχρι να συνειδητοποιήσει τι θέλει, θα φύγει. Χρειάζεται να γίνεται προσεκτική επιλογή ανθρώπων που γνωρίζουν. Τόσο ως προς το πρόσωπο που αποφασίζει, αλλά και για παίκτες, προπονητή».

Για την κριτική κατά των παικτών: «Είναι σκληρό να μιλάμε για δημοσίους υπαλλήλους. Δεν φταίει αυτός που τα παίρνει. Αυτός που τα δίνει πρέπει να τα ζυγίζει καλύτερα. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και οι διαδικασίες που αν βλέπεις ότι κάποιοι δεν ανταποκρίνονται μπορούν να φύγουν. Πρέπει να περάσει και μια τέτοια γραμμή. Αν και για να έρθουν στον ΠΑΟΚ ακολουθήθηκε μια διαδικασία και οι παίκτες κρίθηκαν ικανοί. Είναι πιο πολύ θέμα λειτουργίας του οργανισμού να τους αποδεχθεί».

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Ουσταμπασίδης ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...