«Στην έξοδο ο Λέοβατς»

Από inpaok.com: Οι μέτριες εμφανίσεις του Μαρίν Λέοβατς (και η απουσία του μόνιμα τραυματία Ντόριαν Λεβέκ) οδήγησαν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να επιλέξει τον Αντρέ Βιεϊρίνια για αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς της ομάδας.
Πηγή: inpaok.com
«Στην έξοδο ο Λέοβατς»

Στην Κροατία πάντως, οι συμπατριώτες του Λέοβατς θεωρούν πολύ πιθανή την πώλησή του από τον Δικέφαλο (ακόμη και τον προσεχή Ιανουάριο), παρότι έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019.

Ο Κροάτης μπακ τελευταία φορά αγωνίστηκε σε επίσημο ματς του ΠΑΟΚ στην ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 5 Νοεμβρίου, όπου έγινε αλλαγή στο 42' λίγο μετά την αποβολή του Σαμπράνο.

Έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί ξανά και μάλιστα τώρα δεν συμπεριλήφθηκε ούτε στην αποστολή για τον σημερινό (29/11) αγώνα κυπέλλου με τον Αιγινιακό.

Ο Λέοβατς ήταν στην αποστολή της εθνικής Κροατίας για τα ματς κόντρα στην Ελλάδα, αλλά όσο δεν παίζει στον ΠΑΟΚ τόσο θα απομακρύνεται από την εθνική του ομάδα ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Έτσι το σενάριο που βλέπουν και τα κροατικά ΜΜΕ είναι ότι πιθανότατα τον Ιανουάριο ο Λέοβατς θα ψάξει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και αν ο ΠΑΟΚ ικανοποιηθεί οικονομικά, τότε μάλλον θα τον παραχωρήσει...

Διαβάστε ακόμη...