Σύσκεψη για το Καυτανζόγλειο

Από metrosport.gr: Οι επιτελείς του Δικεφάλου αναμένεται να συναντηθούν με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου σταδίου στο σημερινό παιχνίδι με τον Αιγινιακό
Πηγή: metrosport.gr
Σύσκεψη για το Καυτανζόγλειο

Στο περιθώριο της σημερινής αναμέτρησης Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αιγινιακό, οι επιτελείς του Δικεφάλου αναμένεται να συναντηθούν με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου σταδίου, προκειμένου να συζητήσουν για μία ακόμη φορά το θέμα της αξιοποίησης του γηπέδου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως είχαμε αναφέρει αναλυτικά στο ρεπορτάζ της «Μ», ο ΠΑΟΚ ζητά την αποκλειστική χρήση του Καυτανζογλείου, όμως είναι αντίθετη σε αυτό το αίτημα η διοίκηση του σταδίου. Έχει επιτευχθεί συμφωνία για την χρήση του γηπέδου για 2+1 χρόνια, όμως το σημαντικό είναι πως θα ξεπεραστούν τα υπόλοιπα προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ θέλει να διασφαλίσει πως τα χρήματα τα οποία θα δαπανήσει για τα έργα που θέλει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, τα δημοσιογραφικά θεωρεία, τις σουίτες, τη νέα αίθουσα Τύπου, τα αποδυτήρια, θα πιάσουν τόπο.

Και εάν (για οποιονδήποτε λόγο) προκληθούν φθορές, θα πρέπει να είναι «καλυμμένος». Ζητά με λίγα λόγια ο ΠΑΟΚ εγγυήσεις πως αφενός δεν θα γίνουν φθορές και αφετέρου εάν γίνουν θα καλυφθούν οικονομικά από την διοίκηση του σταδίου. Έχει υπολογιστεί ακόμη πως βάσει του ποσοστού που αντιστοιχεί στην διοίκηση του σταδίου θα δοθεί ένα σεβαστό ποσό το οποίο θα αγγίξει το 1 εκατομμύριο ευρώ, για μία σεζόν. Από τη σύσκεψη θα προκύψουν σημαντικές ειδήσεις.

Διαβάστε ακόμη...