«Άλλος ΠΑΟΚ στη συνέχεια»

Από inpaok.com: Για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League, για την δύσκολη συνέχεια της σεζόν, αλλά και για την υπόσχεσή του στους φιλάθλους, ότι ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον, μίλησε ο Θάνος Παπαδημητρίου στην εφημερίδα «FORZA Plus».
Πηγή: inpaok.com
«Άλλος ΠΑΟΚ στη συνέχεια»

O λίμπερο των πρωταθλητών Ελλάδας, τόνισε πως η ομάδα φανερώνει σημάδια προόδου και ευχαρίστησε το κοινό που τους στήριξε στο ματς εναντίον των «ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν θέλω να διαχωρίσω την θέση μου, όλα τα παιδιά στην ομάδα κάναμε τεράστια προσπάθεια στον αγώνα αλλά όπως φάνηκε δεν ήταν αρκετό αυτό. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και σίγουρα στεναχωρήσαμε τους φιλάθλους μας αλλά η ομάδα άφησε κάποια θετικά σημεία, δηλαδή ότι αυτά που δουλεύει στις προπονήσεις γίνονται σιγά σιγά και μέσα στο παιχνίδι».

Στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Υπάρχουν σημάδια προόδου στην ομάδα, σίγουρα δεν αρκούν αλλά αν συνεχίσουμε πάνω σε αυτό, τότε θα μπορέσουμε να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα. Ευχαριστούμε που ήρθε ο κόσμος στο γήπεδο, μας έδωσε τεράστια δύναμη, πάθος και ώθηση και τους υποσχόμαστε καλύτερες εμφανίσεις από εδώ και πέρα»

Για το αν θεωρεί πως είναι δύσκολο να «χτυπήσει» ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό:

«Όχι δεν θεωρώ ότι είναι μεγάλη η διαφορά των δυο ομάδων, απλά ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος από εμάς. Όταν θα είμαστε σε ένα επίπεδο καλό με βάση το επίπεδο των αθλητών που έχουμε, τότε θα μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερο βόλεϊ και να κοντράρουμε περισσότερο τους βασικούς μας αντιπάλους. Μέχρι τώρα εμείς και ο Ολυμπιακός έχουμε δείξει ότι είμαστε αρκετά βήματα πιο μπροστά από τις άλλες ομάδες, ωστόσο ο χρόνος λειτουργεί προς όφελος των ομάδων που είναι ανέτοιμες, οπότε θα φανεί σε λίγο διάστημα αν θα μπορέσει να μπει και τρίτη ομάδα στην διεκδίκηση».

Διαβάστε ακόμη...