Επιστροφές, ξεκούραση και ευκαιρίες

Από paok24.com: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με την πρόκριση σχεδόν σίγουρη, όπως και την πρώτη θέση μπήκε σε διαδικασία δοκιμών, ευκαιριών και ξεκούρασης κάποιων από τους βασικούς του παίκτες.
Πηγή: paok24.com
Επιστροφές, ξεκούραση και ευκαιρίες

Ο ΠΑΟΚ μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές στο κύπελλο Ελλάδας έχει 6 βαθμούς και για να αποκλειστεί θα πρέπει να γίνουν πολλά στην ουδέτερη έδρα του Καυτζανζογλείου, από τον αδιάφορο βαθμολογικά Αιγινιακό που έχει ηττηθεί 0-1 από τον Απόλλωνα Πόντου και 5-0 από το Λεβαδειακό.

Έτσι ο Ρούμανος τεχνικός του ΠΑΟΚ πήρε στην αποστολή του και πολλά παιδιά που δεν έχουν ακόμα συμμετοχές με την πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα ή στο κύπελλο και παίκτες από την Κ20. Ο Σιαμπάνης, ο Βράκας, ο Δημητρίου, ο Χατζηδίμπας είναι μερικοί από τους αυτούς, αλλά προστίθενται και παίκτες όπως ο Δεληγιαννίδης, ο Μαλεζάς και ο Πούγγουρας, με ελάχιστο χρόνο από την αρχή της σεζόν.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ μετά από λίγο καιρό είναι και 2 από τις καλοκαιρινές μεταγραφές της ομάδας. Ο Μαουρίτσιο που ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού και στον αγώνα της Νέας Σμύρνης προφυλάχτηκε από τον προπονητή και έμεινε στη Θεσσαλονίκη, αλλά και ο Κάρλος Ζαμπράνο που είχε πάρει κόκκινη κάρτα στον αγώνα με την ΑΕΚ και δεν αγωνίστηκε στην Τούμπα με τον Ατρόμητο, αλλά και στον αγώνα με τον Πανιώνιο εκτός έδρας, έπειτα από επιλογή του προπονητικού τιμ.

Τέλος θα πρέπει να σταθούμε και στις απουσίες του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του κυπέλλου. Πέραν από τους χρόνιους τραυματίες, Γλύκο, Μυστακίδη και Λεβέκ, από την αποστολή θα λείψουν και παίκτες που είναι βασικοί και αναντικατάστατοι στους αγώνες πρωταθλήματος και όπως είναι φυσιολογικό ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να τους δώσει τις απαιτούμενες ανάσες εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη εκτός έδρας. Έτσι οι Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Κάνιας, Βιεϊρίνια και Κάμπος που είχαν πολλά αγωνιστικά λεπτά στα τελευταία παιχνίδια θα προφυλαχθούν, ενώ σε αυτό το γκρουπ προστίθεται και ο Λέοβατς που είχε χάσει αρκετές προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και ο τιμωρημένος Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Διαβάστε ακόμη...