Μόνο νίκες και ευρωπαϊκό σερί!

Από inpaok: Ο Αλέξης Τασούλης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, με το Δικέφαλο να ανακοινώνει την πρόσληψη του Θέμη Καπουσούζη στη θέση του.
Πηγή: inpaok.com
Μόνο νίκες και ευρωπαϊκό σερί!

Ο νεαρός τεχνικός ανέλαβε τα ηνία των «ασπρόμαυρων» το καλοκαίρι του 2016 με στόχο να τις διατηρήσει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο.

Μετά από πολλά χρόνια, το προπονητικό τιμ του Δικεφάλου στελεχώθηκε με γυμναστή-βοηθό προπονητή (Θοδωρή Κεχαΐδη) και προπονητή τερματοφυλάκων (Νίκο Μπογδάνο), με το επίπεδο της προπόνησης να ανεβαίνει.

Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2016-2017 σημείωσε 16 νίκες σε 16 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα ενώ φυσικά μόνο με νίκες έφτασε και στην κατάκτηση του κυπέλλου, πανηγυρίζοντας ένα ακόμη νταμπλ.

Με τον Αλέξη Τασούλη στην τεχνική ηγεσία, ο ΠΑΟΚ ήταν αήττητος στα προκριματικά του Champions League.

Στην πρώτη σεζόν του νεαρού τεχνικού, ο Δικέφαλος πήρε τρεις ισοπαλίες στο όμιλο, που διεξήχθη στην Κύπρο ενώ τη φετινή σεζόν, οι «ασπρόμαυρες» πανηγύρισαν τρεις νίκες και πήραν με συντελεστή τερμάτων 12-0 μία μεγάλη πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Μοναδικές ήττες του Έλληνα τεχνικού σαν προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ ήταν οι δύο πρόσφατες απέναντι στην πανίσχυρη Σπάρτα Πράγας και πάλι για το Champions League.

Διαβάστε ακόμη...