«Θα ανακάμψουμε άμεσα»

Από paok24: Για το δύσκολο παιχνίδι που έρχεται κόντρα στην Χίο, μίλησε στην FORZA Plus ο έμπειρος αθλητής του ΠΑΟΚ Νίκος Προσινικλής.
Πηγή: paok24.com
«Θα ανακάμψουμε άμεσα»


Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στη Βουλιαγμένη και γνώρισε την ήττα με 3-11, ωστόσο πλέον προετοιμάζεται για το κομβικό παιχνίδι κόντρα στο ΝΟ Χίου, όπου καλείται να πάρει τους βαθμούς.

Για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση το προσεχές Σάββατο, μίλησε στην FORZA Plus ο έμπειρος αθλητής του Δικεφάλου του Βορρά Νίκος Προσινικλής.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, σημειώνοντας πως άπαντες εντός ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Αρχικά στάθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Βουλιαγμένη, όπου σημείωσε ότι: «Όλοι ξέρουμε πόσο ισχυρή είναι η Βουλιαγμένη, ήταν διαφορετικό το επίπεδο στο ματς, ωστόσο μπορέσαμε να δούμε τις δυνατότητες μας, να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας. Παράλληλα ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο κάναμε και μια καλή προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Χίο, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε»

Πρόσθεσε πως: «Θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη, δεν υπάρχει άλλος στόχος, πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς ώστε να καλύψουμε το άσχημο ξεκίνημα που κάναμε στην αρχή της σεζόν».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα με δεδομένο πως πλέον ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για βαθμούς, σημείωσε πως: «Όχι δεν υπάρχει άγχος, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, πιο πολύ θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια και να βρούμε ξανά το δρόμο μας. Η ομάδα είναι καινούργια, έφυγαν τέσσερις αθλητές, θα βρούμε τα πατήματα μας και θεωρώ πως δεν θα έχουμε πρόβλημα στη συνέχεια.

Σίγουρα μας έλειψε και η τύχη σε αρκετά παιχνίδια, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό, φταίμε όπως είναι λογικό και εμείς και θα πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω καθημερινά. Θεωρώ πως η ομάδα θα βρει γρήγορα την ομοιογένεια και θα ανακάμψουμε στις επόμενες αναμετρήσεις.  Το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά καλό, υπάρχει αισιοδοξία, και πιστεύουμε όλοι πως άμεσα θα φέρουμε καλά αποτελέσματα και πάλι».

Τέλος σημείωσε ότι: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε σε αυτή την αναμέτρηση, ευχόμαστε να τους έχουμε δίπλα μας και στα υπόλοιπα παιχνίδια και να καταφέρουμε να τους δώσουμε την απαραίτητη χαρά».

Διαβάστε ακόμη...