Μάτος, Βιεϊρίνια, Μαλεζάς στον ΠΑΟΚ ως το τέλος

Από sport24.gr: Τι ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους αρχηγούς της ομάδας και τι αποκάλυψε ενώπιον των παικτών. Η πρόθεσή του για Μάτος, Βιεϊρίνια και Μαλεζά. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.
Πηγή: sport24.gr
Μάτος, Βιεϊρίνια, Μαλεζάς στον ΠΑΟΚ ως το τέλος

Μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο και την ισοπαλία που συνοδεύτηκε από τις αποδοκιμασίες του κόσμου που βρέθηκε στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης υπήρξε έντονος προβληματισμός στις τάξεις του ΠΑΟΚ.

Έγιναν σκέψεις για εγκλεισμό της ομάδας στο ξενοδοχείο που εγκαταλείφθηκαν μετά από συζητήσεις διοίκησης-τεχνικής ηγεσίας. Ο Ιβάν Σαββίδης είχε ενημέρωση για όλα και έκρινε ότι έπρεπε να προκαλέσει μία συζήτηση με τους στενούς συνεργάτες του, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους αρχηγούς της ομάδας (Βιεϊρίνια, Μαλεζά, Μάτος, Πέλκα και Κρέσπο), όπως και έγινε τη Δευτέρα (27/6) το μεσημέρι.

Η συζήτηση διεξήχθη με τον καθιερωμένο τρόπο, μέσω σύνδεσης Skype, και δεν είχε μεγάλη διάρκεια. Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πολύ υποστηρικτικός προς τους παίκτες, υπογραμμίζοντας την πίστη που έχει στις ικανότητές τους και την δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις.

"Θέλω να βρείτε τις λύσεις για να βάλουμε τέλος στην αδυναμία να κερδίσουμε στα παιχνίδια μακριά από την Τούμπα" ήταν η ξεκάθαρη εντολή του. Πρόσθεσε, μάλιστα: "Θέλω να είστε ενωμένοι. Έτσι θα προχωρήσουμε προς την προσπάθεια κατάκτησης των στόχων μας".

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ άκουσε τις απόψεις των Λουτσέσκου, Μίχελ και φυσικά των παικτών και είχε μία συζήτηση που εκτιμά ότι θα αποφορτίσει και την πίεση που υπάρχει στην ομάδα και, ίσως, παίζει καταλυτικό ρόλο στην αποτυχία του ΠΑΟΚ να πάρει νίκες μακριά από την έδρα του.

ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "3" ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΩΜΙΑ

Έκανε και μία αποκάλυψη ο Ιβάν Σαββίδης. Μίλησε για την επιθυμία του να κρατήσει στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της καριέρας τους, τον Μάτος, τον Βιεϊρίνια και τον Μαλεζά. "Ξέραμε ποιους παίκτες παίρναμε όταν αποφασίσαμε να σας φέρουμε στην Τουμπα και είμαι ικανοποιημένος από την βοήθεια που προσφέρετε στην ομάδα, θέλω να τελειώσετε εδώ την καριέρα σας", είπε στον Βραζιλιάνο και τον Πορτογάλο, ενώ το ίδιο επανέλαβε και για τον Μαλεζά στον οποίο αναγνώρισε τη μεγάλη προσφορά του στα αποδυτήρια της ομάδας. Καλά λόγια είχε να πει και για τον Κρέσπο, ενώ στον Πέλκα έδειξε την πίστη του ότι μπορεί να κάνει μία πολύ καλή καριέρα.

Διαβάστε ακόμη...