Λίγο ακόμη και ο ΠΑΟΚ ισοφαρίζει το αρνητικό ρεκόρ του 2007

Από metrosport.gr: Το μπλάκ άουτ του Δικεφάλου συνεχίστηκε και πλέον η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι κοντά στην ισοφάριση ενός αρνητικού ρεκόρ
Πηγή: metrosport.gr
Λίγο ακόμη και ο ΠΑΟΚ ισοφαρίζει το αρνητικό ρεκόρ του 2007

Για ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης μένοντας στο 2-2 στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος πληρώνοντας τις αμυντικές του αδυναμίες.

Ο Δικέφαλος αγνοεί το διπλό εδώ και έξι μήνες με τη τελευταία του νίκη να καταγράφεται στις 24 Μαϊου του 2017 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος όταν και κέρδισε τον Πανιώνιο με 1-0 χάρη σε αυτογκόλ του Σπύρου Ρισβάνη στο 14ο λεπτό.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να είναι ανίκητη εντός έδρας έχοντας το απόλυτο (6Χ6) αλλά σε έξι αναμετρήσεις μακριά από την Τούμπα έχει τέσσερις ισοπαλίες με Λεβαδειακό (0-0), Απόλλωνα Σμύρνης (0-0), Λάρισα (1-1), Πανιώνιο (2-2) και δύο ήττες από Ολυμπιακό (1-0) και ΑΕΚ (1-0) ενώ έχει βρει δίχτυα μόλις τρεις φορές σε Λάρισα και Νέα Σμύρνη και έχει παθητικό πέντε τερμάτων.

Έχει κάνει και χειρότερα, όμως. Ο φετινός ΠΑΟΚ φαίνεται πως θέλει να ισοφαρίσει την ομάδα της περιόδου 2007-2008 όπου είχε πετύχει μόλις μία εκτός έδρας νίκη και αυτή στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-0 με τα γκολ των Λάκη και Ίλιεφ και τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο.

Ο τότε ΠΑΟΚ έχοντας στην τεχνική ηγεσία του αρχικά τον Γιώργο Παράσχο και έπειτα τον Φερνάντο Σάντος έκλεισε τον α γύρο του πρωταθλήματος χωρίς νίκη εκτός έδρας μετρώντας έξι ήττες (Ξάνθη, Παναθηναϊκό, Άρη, Ολυμπιακό, Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ) και μία ισοπαλία (Ατρόμητο) και με συντελεστή τερμάτων 2-12.

Το εκτός έδρας μπλάκ άουτ σταμάτησε στην Καλαμαριά την 21η αγωνιστική αλλά συνεχίστηκε μέχρι και τη λήξη του πρωταθλήματος. Μάλιστα, ο τότε ΠΑΟΚ είχε καταφέρει να παραβιάσει την αντίπαλη εστία μόλις εφτά φορές σε 15 εκτός έδρας παιχνίδια ενώ είχε δεχθεί 23 τέρματα.

Τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ του 2007-2008:

Α΄ΓΥΡΟΣ
ΞΑΝΘΗ – ΠΑΟΚ 1-0
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ 2-0
ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ 3-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 2-1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ 2-0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ 0-0
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-0

Β΄ΓΥΡΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΟΚ 1-0
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 2-0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΠΑΟΚ 0-2
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΟΚ 2-0
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟΚ 0-0
ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΟΚ 0-0
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 2-0
ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΟΚ 4-3

Διαβάστε ακόμη...