Ανοικτές «πόρτες» σε Τούμπα και Ν. Μεσήμβρια

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει με... ενισχύσεις φέτος στο Open House Thessaloniki.
Πηγή: paok24.com
Ανοικτές «πόρτες» σε Τούμπα και Ν. Μεσήμβρια

Το γήπεδο της Τούμπας και οι εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, ανοίγουν τις πόρτες του το Σαββατοκύριακο για όλο τον κόσμο!
Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμμετέχει στο Open House Thessaloniki. Η συγκεκριμένη δράση προσκαλεί το ευρύ κοινό να εξερευνήσει και να κατανοήσει την αξία της αρχιτεκτονικής. Κάθε χρόνο για ένα διήμερο, δημόσια και ιδιωτικά κτίρια ανοίγουν τις πύλες τους στο κοινό δωρεάν και η πόλη μετατρέπεται σε ένα μεγάλο μουσείο, με εκθέματα τα ίδια της τα κτίρια και την αρχιτεκτονική της.

Ο ΠΑΟΚ πέρσι συμμετείχε μόνο με το γήπεδο της Τούμπα και φέτος προσθέτει και τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, με τον κόσμο που θα βρεθεί εκεί αύριο και μεθαύριο, να έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε όλους τους χώρους και να δει από κοντά όλο τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Πέρσι, βρέθηκε αρκετός κόσμος στην Τούμπα, κάτι που αναμένεται να γίνει και φέτος, ενώ όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφτούν και το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ. Οι επισκέψεις σε όλα τα σημεία Open House Thessaloniki, είναι δωρεάν.

Διαβάστε ακόμη...