"Καινούργια αύρα με τον Γκος"

Από paok24.com: O γκαρντ του ΠΑΟΚ τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο Φιλ Γκος έδειξε να αντιλαμβάνεται άμεσα το παιχνίδι της ομάδας, αναφέρθηκε στην εθνική ομάδα, αλλά και στη βελτίωση, ενόψει της συνέχειας.
Πηγή: paok24.com
"Καινούργια αύρα με τον Γκος"

Για το σημερινό παιχνίδι της εθνικής:
«Εύχομαι καλή επιτυχία στην εθνική. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εκπροσωπούμαστε από τρεις δικούς μας συμπαίκτες. Εύχομαι ότι καλύτερο, θα δώσουμε και εμείς τη θετική μας ενέργεια, για να δείξουμε ότι και οι παίκτες που δεν παίζουμε στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναικό μπορούμε να παίξουμε σην εθνικη».

Για την παρουσία του Βαγγέλη Μαργαρίτη στην εθνική ομάδα:
«Σίγουρα είναι επιβράβευση. Το αξίζει 100%. Είναι όνειρο ζωής για κάθε αθλητή. Μεέκανε πολύ χαρούμενο που το κατάφερε».

Για τη δουλειά στο διάστημα της διακοπής και την προσθήκη του Γκος:
«Σίγουρα δε μπορώ να εστιάσω σε κάτι συγκεκριμένο. Εχουμε κάποια αδυναμίες που τις δουλεύουμε καθημερινά. Ο Γκος ήρθε χθες, έκανε προπόνηση παρότι ταλαιπωρήθηκε από το ταξίδι. Είναι πολύ σοβαρός και θα μας βοηθήσει. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία, είναι πολύ έμπειρος. Πιστεύω θα μας δώσει μια καινούργια αύρα, με εμπειρία, κάτι που μας έλειπε. Μου έκανε εντύπωση ότι μπόρεσε και ανταποκρίθηκε γρήγορα στα συστήματα, τα κατάλαβε πολύ γρήγορα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τον εαυτό του:
«Ποτέ... Αυτή πρέπει να είναι η λογική του αθλητή, να δίνει κάθε μέρα κάτι παραπάνω για να βελτιώνεται».

Για το τι μπορεί να αλλάξει στην ομάδα, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου:
«Δεν έχουμε ραβδάκι για να δούμε κάτι πολύ διαφορετικό. Σίγουρα θα ίεμαστε ανταγνωιστικοί, πιστεύω θα είμαστε πολύ σκληροι στην άμυνα και στην έδρα μας δε χρειάζεται να έχουμε άλλες απώλειες».

Για τα τέσσερα από τα επόμενα πέντε παιχνίδια που είναι εντός έδρας:
«Οταν παίζεις εντός έδρας έχεις ένα μικρό προβάδισμα. Θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε, γιατί κάναμε ένα καλό ημίχρονο στη Λιθουανία και ένα καλό παιχνίδι στο Ρέθυμνο. Με αυτό θα πορευτούμε και είναι ευκαιρία να το εκμεταλλευτούμε».

Διαβάστε ακόμη...