«Απολαμβάνω τους ΠΑΟΚτσήδες!»

Από inpaok.com: Ο ένας εκ των πέντε μεταγραφικών κινήσεων που πραγματοποιήθηκαν την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, ήταν ο Ραμόν Μαρτίνεθ Γκιόν.
Πηγή: inpaok.com
«Απολαμβάνω τους ΠΑΟΚτσήδες!»

Ο Ολλανδός ακραίος που βρίσκεται στην λίστα των πρωταγωνιστών της ομάδας μέχρι στιγμής, παραχώρησε δηλώσεις στο INPAOK, μιλώντας για την προσαρμογή του στην Ελλάδα, για τον Ντανιέλε Ρίτσι και για την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο ερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (25/11) στο PAOK Sports Arena.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα: «Προσαρμόστηκα αρκετά γρήγορα στην Ελλάδα. Η υψηλή θερμοκρασία και ο ήλιος μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά το πιο δύσκολο για μένα ήταν η γλώσσα, επειδή δεν είναι σαν τις άλλες που γνωρίζω και έτσι αναγκάστηκα να ξεκινήσω από το μηδέν. Τώρα μετά από τρεις μήνες εδώ και άρχισα να μαθαίνω κάποια πράγματα, όπως να παραγγέλνω φαγητό».

Για το γεγονός ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες και ποιο είναι το μυστικό του: «Το πιο σημαντικό είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου. Ήταν πρόκληση για μένα να έρθω στον ΠΑΟΚ, καθώς καλύπτω το κενό που άφησε ο Αμαράλ Ντάντε. Σίγουρα δεν μπορώ να το καλύψω πλήρως και να παίζω όπως αυτός, αλλά βάζω τα δυνατά μου για να είμαι όσο καλύτερος μπορώ, γιατί είναι πολύ μεγάλο και αυτό με πιέζει στις προπονήσεις ώστε να ανταπεξέλθω».

Η γνώμη του για τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, Ντανιέλε Ρίτσι: «Μπορώ να πω πολλά πράγματα. Τα αγγλικά δεν είναι εύκολα για αυτόν, εγώ δεν μιλάω καλά ιταλικά, οπότε η επικοινωνία και η συνεννόηση απαιτούν πολλή υπομονή. Καμιά φορά είμαστε τόσο κουρασμένοι από την προπόνηση που δύσκολα μπορούμε να τον παρακολουθήσουμε, αλλά οι προπονήσεις είναι πολύ καλές και αποτελεσματικές για την ομάδα. Εδώ και δυο εβδομάδες παίζουμε ήδη καλύτερα, οπότε μπορώ να λέω μόνο καλά λόγια για αυτόν».

Η άποψή του για την ομάδα του Ολυμπιακού: «Έχω δει μόνο τα στατιστικά μετά από τους αγώνες. Σήμερα ξεκινήσαμε βλέποντας βίντεο και στατιστικά του, αλλά ο Ολλανδός παίκτης του (εννοεί τον Γερούν Ράουβερντινκ) που είναι φίλος μου είναι πολύ καλός. Για μένα δεν έχει σημασία ποιος θα είναι στην απέναντι μεριά, καθώς το παιχνίδι παραμένει το ίδιο. Δεν ξοδεύω ενέργεια στο να τους παρακολουθήσω, επειδή έχω εμπιστοσύνη στην ποιότητα της ομάδας μου. Αν βάλουμε τα δυνατά μας μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε».

Αν τον ενημέρωσαν οι συμπαίκτες του για το τι σημαίνει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Πριν έρθω εδώ παρακολούθησα τα video των περσινών τελικών. Εννοείται ότι στους τελικούς η ατμόσφαιρα δεν είναι ίδια με τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Ίσως αυτός ο αγώνας θα έχει κάτι παραπάνω από το κανονικό. Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο είναι ότι εκτός γηπέδου όταν συναντώ φιλάθλους του ΠΑΟΚ είναι το ίδιο παθιασμένοι που είναι και στα ματς. Δεν ξέρω ακόμα πως θα είναι το ντέρμπι ή πόσο κόσμο θα έχει, μπορεί τρεις με τέσσερις χιλιάδες άτομα. Σίγουρα οι οπαδοί μας θα στηρίξουν και το γεμάτο γήπεδο να το κρατήσουμε για τους τελικούς».

Το μήνυμά του για τους οπαδούς: «Ως παίκτης με τη βοήθεια των οπαδών μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Μπορούν να μας οδηγήσουν στη νίκη με την υποστήριξή τους σε δύσκολα παιχνίδια. Για αυτό θα ήθελα να έρθουν όσοι περισσότεροι γίνεται όχι μόνο για να παρακολουθήσουν , αλλά και για να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε. Ανυπομονώ...!».

Διαβάστε ακόμη...