Πατέρας και γιος Λουτσέσκου μαζί στο εξωτερικό

Από metrosport.gr: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αξιοποίησε το ρεπό του ταξιδεύοντας μαζί με τον πατέρα του στο εξωτερικό, σε πόλη της Κεντρικής Ευρώπης
Πηγή: metrosport.gr
Πατέρας και γιος Λουτσέσκου μαζί στο εξωτερικό

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο αξιοποίησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου το ρεπό το οποίο έδωσε στους παίκτες, την επομένη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Μαζί με τον πατέρα του Μιρτσέα ταξίδεψαν στο εξωτερικό, σε πόλη της Κεντρικής Ευρώπης, εκεί όπου ζει η κόρη του Ραζβάν (γέννησε πρόσφατα ένα υγιέστατο αγοράκι) με την οικογένειά της.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου ήθελε να δει από κοντά τον εγγονό του και ο Μιρτσέα Λουτσέσκου τον δισέγγονό του. Και έζησαν πολύ όμορφες οικογενειακές στιγμές καθώς η χαρά τους είναι απερίγραπτη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε χθες στη Θεσσαλονίκη, ήταν παρών στην προπόνηση των παικτών του Δικεφάλου, δίνοντας τις κατευθυντήριες γραμμές για την προετοιμασία την οποία θα ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές πριν από την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, επιμένει στο πρόγραμμα που έχει εκπονήσει με τους συνεργάτες του για την σταδιακή βελτίωση της εικόνας του ΠΑΟΚ και την αποτελεσματικότητα που πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...