«Σύμμαχος» η διακοπή

Από inpaok.com: Το πρώτο τρίμηνο της παρουσίας του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στον ΠΑΟΚ δεν εξελίχθηκε όπως το περίμεναν οι δύο πλευρές το καλοκαίρι, γεγονός που οφείλεται στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στους κοιλιακούς.
Πηγή: inpaok.com
«Σύμμαχος» η διακοπή

Ο 20χρονος γκαρντ από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ήταν υποχρεωμένος να ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα, ενώ πριν από δύο μήνες πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα, που τον ταλαιπώρησε αρκετά.

Έτσι, μετά από ένα δύσκολο διάστημα προσωπικής δουλειάς, ο Χαραλαμπόπουλος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα «ασπρόμαυρα» στις 8 Νοεμβρίου κόντρα στην Τενερίφη, σημειώνοντας περίπου δυόμιση αγωνιστικά λεπτά.

Μπορεί και στα τρία παιχνίδια που ακολούθησαν με Άρη, Νεπτούνας και Ρέθυμνο να ήταν διάθεσιμος στον πάγκο, ωστόσο κρίθηκε πως ακόμα δεν βρίσκεται σε θέση να αποδώσει σύμφωνα με το 100% των δυνατοτήτων του.

Το γεγονός πως έμεινε στα πιτς για περίπου 3 μήνες, σημαίνει πως χρειάζεται ειδική μεταχείριση ως προς την επιστροφή του στη δράση, με τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Δικεφάλου να αποτελεί σύμμαχο του Χαραλαμπόπουλου.

Ο ίδιος έχει στη διάθεσή του δέκα ημέρες ακόμη να συνεχίσει να δουλεύει χωρίς την πίεση των αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ και το φιλικό κόντρα στα Τρίκαλα (25/11) στην Καλαμαριά, είναι μια καλή ευκαιρία για να τον βοηθήσει να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει της επανέναρξης.

Αυτό ισχύει για όλη την ομάδα, η οποία πρέπει να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο από τις 2 Δεκέμβρη και μετά, επομένως η διακοπή λόγω Προκριματικής Φάσης του Mundobasket, δίνει τη δυνατότητα για περισσότερη δουλειά πάνω στις αδυναμίες που υπάρχουν.

Διαβάστε ακόμη...