Πιάνει άμεσα δουλειά!

Από inpaok.com: Ο Φιλ Γκος αποτελεί τον αντικαταστάτη του Κέβιν Ντίλαρντ και στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν να δώσει άμεσα λύσεις στο παιχνίδι της ομάδας και να βοηθήσει στη βελτίωσή της.
Πηγή: inpaok.com
Πιάνει άμεσα δουλειά!

Ο Αμερικανός γκαρντ που αναμένεται το μεσημέρι της Πέμπτης (23/11) στη Θεσσαλονίκη, θα πιάσει άμεσα δουλειά, ούτως ώστε να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να δώσει το «παρών» στο απογευματινό πρόγραμμα του Δικεφάλου στο PAOK Sports Arena, προκειμένου να συνηθίσει γρήγορα στο νέο περιβάλλον.

H μεγάλη εμπειρία και παρουσία του στα ευρωπαϊκά γήπεδο αποτελούν πλεονέκτημα για τον ίδιο, ο οποίος για περισσότερο από μία εβδομάδα θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τη νέα του ομάδα, πριν τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε, πως μετά το… διάλειμμα για τους αγώνες των εθνικών ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι «ασπρόμαυροι» θα υποδεχθούν τον Κολοσσό Ρόδου στις 2 Δεκεμβρίου στο Παλατάκι.

Τέλος, είναι πολύ πιθανό, ο Γκος να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τα Τρίκαλα, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (25/11) στο Κλειστό της Καλαμαριάς.

Διαβάστε ακόμη...