«Νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»

Από paok24.com: Για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στην Αθήνα (17:15 ΕΡΤ2), μίλησε στο PAOK24 ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Κώστας Γουργούμης.
Πηγή: paok24.com
«Νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»

Μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Δικέφαλος του Βορρά είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση, μίλησε για την φετινή στήριξη του κόσμου, ενώ υπογράμμισε πως νιώθει σαν να μην... έφυγε ποτέ από την ομάδα.

«Νομίζω πως δεν... έφυγα ποτέ από την ομάδα, είμαι χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ, νιώθω καλά και το μόνο που με νοιάζει είναι να δίνω το 100% ώστε να καταφέρουμε μαζί με τους συμπαίκτες μου να φέρουμε το τμήμα ψηλά» σχολίασε αρχικά για την φετινή παρουσία του στο τμήμα.

Ερωτηθείς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Εμείς γενικά είμαστε προετοιμασμένοι για τα δύσκολα παιχνίδια, γνωρίζουμε ότι θα έχουμε μια σειρά δύσκολων αγώνων αλλά είμαστε πανέτοιμοι. Όσον αφορά το ματς με την ΑΕΚ, είναι ένα ντέρμπι, όπου αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη τότε θα ξεφύγουμε ακόμη περισσότερη στη βαθμολογία.

Η ΑΕΚ είναι σε δύσκολη θέση τώρα, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε τους δυο βαθμούς».

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Δικεφάλου: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, παίζουμε καλό χάντμπολ και θεωρώ πως μπορούμε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι. Έχουμε ένα πλήρης ρόστερ με σπουδαίους αθλητές, ενώ έχουμε πολλούς καλούς νεαρούς οι οποίοι έχουν βοηθήσει. Ευελπιστώ πως θα ανταπεξέλθουμε και στη συνέχεια».

Σχετικά με την στήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος είναι ο 8ος παίκτης μας! Μας βοήθησαν πάρα πολύ ειδικά στα ματς που έγιναν στον Εύοσμο. Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας και είμαστε χαρούμενοι για τη φετινή μεγάλη στήριξη που μας δίνουν».

Για την ενσωμάτωση του Κέζιτς στην ομάδα: «Είναι πάρα πολύ καλός αθλητής, είναι σε καλό επίπεδο, θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα ωστόσο χρειάζεται λίγο χρόνο ώστε να ενσωματωθεί πλήρως».

Διαβάστε ακόμη...