«Εφιάλτης» τέλος για τον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Η Τούμπα ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πόρτες της, με τον ΠΑΟΚ να... καθαρίζει με την τιμωρία των κεκλεισμένων των θυρών.
Πηγή: sdna.gr
«Εφιάλτης» τέλος για τον ΠΑΟΚ

Το ματς με τον Ατρόμητο ήταν το τελευταίο για τον ΠΑΟΚ, που δεν είχε την παρουσία των οπαδών του, αφού ο Δικέφαλος εξέτισε την βαριά ποινή των εφτά αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, που "κουβαλούσε" από την περσινή σεζόν.

Ο... εφιάλτης των «ασπρόμαυρων» έφτασε στο τέλος του, με τον ΠΑΟΚ στις εφτά αγωνιστικές που αναγκάστηκε να αγωνιστεί χωρίς την παρουσία του κόσμου, να μετράει ισάριθμες νίκες, βγάζοντας τον... γολγοθά του αλώβητος, αλλά μπροστά σε άδεια καθίσματα.

Η επιστροφή των οπαδών του Δικεφάλου στην Τούμπα θα γίνει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να περιμένουν με ανυπομονησία να αγωνιστούν μπροστά στους φιλάθλους τους.

Οι φίλοι του Δικεφάλου θα πρέπει, ωστόσο, να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή αφού για τον ΠΑΟΚ ακολουθούν τρία εκτός έδρας ματς, με Πανιώνιο, Ξάνθη και Αιγινιακό (στο Κύπελλο Ελλάδος), προτού έρθει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμη...