«Καίγονται» για λύση στο θέμα Μπρκιτς, τι γίνεται με τον Κωνσταντινίδη

Από metrosport.gr: Τι σκέφτονται οι άνρθωποι του ΠΑΟΚ σχετικά με τον Ζέλικο Μπρικιτς και τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη
Πηγή: metrosport.gr
«Καίγονται» για λύση στο θέμα Μπρκιτς, τι γίνεται με τον Κωνσταντινίδη

Καλοκαιρινή εκκρεμότητα που πρέπει άμεσα να λυθεί στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο αποτελεί το θέμα του Ζέλικο Μπρκιτς. Ο Σέρβος τερματοφύλακας είχε απογοητεύσει με τις εμφανίσεις του πέρυσι, ο Ιβάν Σαββίδης είχε δηλώσει με την λήξη των πλέι οφ ότι δεν υπολογίζεται, όμως το καλοκαίρι σπαταλήθηκε χωρίς να βρεθεί τρόπος να λυθεί το συμβόλαιό του.

Ο 31χρονος Σέρβος πέρασε μεγάλο διάστημα του καλοκαιριού κάνοντας θεραπείες για το πρόβλημα που έχει στη μέση και από την ώρα που επέστρεψε στις προπονήσεις, γυμνάζεται μόνος του υπό την επίβλεψη του Γιώργου Σκιαθίτη. Βάσει των κανονισμών που ισχύουν, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να του παρέχει τη δυνατότητα κανονικής προπόνησης. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι και ο Σέρβος γκολκίπερ δεν έχει υποχρεώσεις από την πλευρά του. Στον Δικέφαλο έχουν μελετήσει καλά όλα όσα ορίζονται στην εργασιακή σχέση ομάδων παικτών και εφόσον ο παίκτης δεν δείξει διάθεση να βρεθεί η χρυσή τομή (με ή χωρίς άλλη ομάδα) για λύση της συνεργασίας ενόψει Ιανουαρίου, είναι βέβαιο ότι θα ρίξει στο τραπέζι και τα νομικά τους όπλα.

Κινητικότητα υπάρχει και στο θέμα του Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ατζέντης του Μπρούνο Τισρίλο έχει ήδη αρχίσει επαφές με ομάδα από το εξωτερικό που δείχνει ενδιαφέρον για τον Έλληνα μπακ και θέλει να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο. Με δεδομένο ότι έχει ακόμη 1,5 χρόνο συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται να συζητηθεί και το ενδεχόμενο συμφωνίας που θα περιλαμβάνει και σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης υπέρ του ΠΑΟΚ, αφού στην παρούσα φάση και όντας ανενεργός αγωνιστικά είναι δύσκολο να φέρει πολλά χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη...