KAE ΠΑΟΚ και ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. και πάλι μαζί

Από paokbc.gr: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία με την εταιρία ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. η οποία επανέρχεται στη μεγάλη ομάδα χορηγών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας μία πολύ ουσιαστική και εξαιρετικά σημαντική παρουσία στο πλευρό της ομάδας εδώ και πολλά χρόνια.
Πηγή: paokbc.gr
KAE ΠΑΟΚ και ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. και πάλι μαζί

Στηρίζοντας την προσπάθεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από εποχές πολύ δύσκολες, η εταιρία ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. και προσωπικά ο κ. Κώστας Αμοιρίδης, είναι εδώ και μία δεκαετία συνοδοιπόροι με την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Αυτή η στενή και ιδιαίτερα εποικοδομητική σχέση, τα τελευταία χρόνια επεκτάθηκε σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, αναδεικνύοντας τη σημασία της προσφοράς του κ. Αμοιρίδη σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Η εταιρία ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018 ως «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ» μέσω της MORRIS και της F&U.

ΠΡΟΦΙΛ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Η εταιρία ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται δυναμικά από το 1989 στο χώρο εισαγωγής και εμπορίας οικιακών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την προσφορά στο ευρύ καταναλωτικό κοινό μίας μεγάλης γκάμας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, που κάνουν την καθημερινή ζωή πιο εύκολη και λειτουργική, η ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. έχει συνάψει εμπορικές συμφωνίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του κόσμου και διακινεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα μεγάλα brands στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού όπως:

- MORRIS,

- F&U,

- United

- Daewoo

- Harmony , AKI , GCV

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας έχει επίκεντρο τον καταναλωτή, με κύριο άξονα την υψηλή ποιότητα κατασκευής σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές, την ασφάλεια, τον άψογο σχεδιασμό καθώς και την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας - τιμής. Προσπαθούμε και ανταποκρινόμαστε έχοντας ως κέντρο των στόχων μας την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού κοινού και εφαρμόζουμε με ήθος και συνέπεια, στρατηγικές που διέπονται από τις αρχές αυτές και εξυπηρετούν αυτό το στόχο. Η εταιρία μας, έχει σταθερά ανοδική δυναμική πορεία και πλέον συγκαταλέγεται στις ποιο καταξιωμένες επιχειρήσεις του κλάδου με το όνομά της να είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας και της εγγύησης. Για αυτό, ευχαριστούμε τους πελάτες μας που συνεχώς επιβεβαιώνουν τις επιλογές μας και μας επιτρέπουν να στοχεύουμε ακόμη ποιο ψηλά ενισχύοντας συνεχώς περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας που έχουμε αναπτύξει. Ανταποδίδουμε στο καταναλωτικό κοινό την εμπιστοσύνη του, μεταφέροντας και μεταβιβάζοντας σε αυτό την εμπειρία και τη δυναμική που διαθέτουμε, δια μέσου της ποιότητας, της συνέπειας και του χαμηλού κόστους των προϊόντων μας.

Η ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. διαθέτει επίσης ένα εξειδικευμένο τμήμα service που αποτελείται από άριστα καταρτισμένους τεχνικούς πάνω στη νέα τεχνολογία και μπορεί να εξυπηρετήσει ολόκληρη την ελληνική επικράτεια με οργανωμένο πανελλαδικό δίκτυο και πλήρως οργανωμένη αποθήκη παρακαταθήκης ανταλλακτικών έτσι ώστε να εξυπηρετείται ο τελικός καταναλωτής κάθε στιγμή και παντού μετά την πώληση. Το τμήμα after sales service είναι πολύ σημαντικό για την εταιρία μας και μας διαφοροποιεί σε σημαντικό βαθμό από τους ανταγωνιστές μας.

Ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αρχή της ανταποδοτικότητας που αυστηρά εφαρμόζουμε, η υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές μας, εγγυώνται την οικονομική ανάπτυξη και την συνεχή ενίσχυση της ιδιαίτερης σχέσης που έχουμε αναπτύξει με τους καταναλωτές πελάτες μας η οποία και είναι η πηγή έμπνευσης και δύναμης για εμάς.

Διαβάστε ακόμη...