Με μια βαλίτσα στο χέρι!

Από paok24.com: Χωρίς «ανάσα» τα ταξίδια του Καναδού μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα.
Πηγή: paok24.com
Με μια βαλίτσα στο χέρι!

14 πτήσεις, 4 οδικές διαδρομές, 6 χώρες, 2 ήπειροι, 1 νησί, 4 ματς, 3 διοργανώσεις! Αυτή είναι η καθημερινότητα του Κλάσεν την τελευταία εβδομάδα με τον Καναδό παίκτη του ΠΑΟΚ να είναι με μία βαλίτσα στο χέρι!

Ο Κλάσεν αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας στις 07:00 από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το Μόναχο. Από εκεί θα μεταβεί στο Τορόντο και με εσωτερική πτήση διάρκειας δύο ωρών θα καταλήξει στο Χάλιφαξ, που είναι και το σημείο συνάντησης της εθνικής ομάδας του Καναδά για το παιχνίδι με τις Μπαχάμες στις 24/11.

Από εκεί, ο Κλάσεν θα μεταβεί στο Santiago se los Cambaleros στον Άγιο Δομίνικο, για νέα αγωνιστική υποχρέωση στις 27/11 με τη φανέλα της χώρας του.

Το πρόγραμμα του Καναδού είναι ένας... μαραθώνιος ταξιδιών, αφού για τον Κλάσεν είχε προηγηθεί την περασμένη Δευτέρα το ταξίδι Θεσσαλονίκη - Φρανκφούρτη - Ρίγα και από εκεί οδικώς για την Κλαϊπέντα, ενώ λίγες ώρες αργότερα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Δικεφάλου πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα μέσω Μονάχου - Αθήνας και Χανίων με προορισμό το Ρέθυμνο για τον αγώνα με την τοπική ομάδα, πριν γυρίσει και πάλι με τον Δικέφαλο στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...