«Ώρα για ένα καλό τεστ κόντρα στον Ολυμπιακό»

Από paok24.com: Αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ για μια τριετία (2010-13) και πλέον επέστρεψε έχοντας έναν και μοναδικό στόχο, την διατήρηση των κεκτημένων στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
«Ώρα για ένα καλό τεστ κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο λόγος φυσικά για τον έμπειρο λίμπερο των «ασπρόμαυρων» Θάνο Παπαδημητρίου, ο οποίος μίλησε στο PAOK24 για το ντέρμπι που έρχεται κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας αθλητής βρίσκεται πλέον σε καλή κατάσταση και μετά τον μικρό τραυματισμό που είχε στις αρχές της προετοιμασίας, όπου αγωνίστηκε ως βασικός λίμπερο στα δυο τελευταία παιχνίδια.

Ωστόσο όπως σημειώνει το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα έχει 14 παίκτες αξίας...

Χαρακτηριστικά για την δική του συμμετοχή στα δυο τελευταία ματς και την επιστροφή του στον Δικέφαλο, σημείωσε ότι: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ και επανήλθα μετά από έναν μικρό τραυματισμό που είχα. Με χαροποιεί που ξεκίνησα να παίζω και να προσφέρω στην ομάδα αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχουν 14 παίκτες αξίας, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν και να αναπληρώσει ο ένας την δουλειά του άλλου, αυτό είναι το πιο ευχάριστο στον ΠΑΟΚ».

Για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα: «Βρισκόμαστε πλέον σε καλό δρόμο, έχει αρχίσει να αποκτά ομοιογένεια η ομάδα, γίνεται καλή δουλειά στις προπονήσεις και αυτό σιγά σιγά αρχίζει να φαίνεται στο γήπεδο. Βέβαια δεν είμαστε ακόμα στο 100%, αλλά το σίγουρο είναι ότι όλα τα παιδιά δίνουν τα πάντα. Προσπαθούμε για το καλύτερο και είναι η ώρα για ένα καλό τεστ κόντρα στον Ολυμπιακό».

Σχετικά με το γεγονός ότι το Σάββατο θα έχει αρκετό κόσμο το Παλατάκι, κάτι που δεν είχε συμβεί όταν αγωνιζόταν παλιότερα στον ΠΑΟΚ: «Υπήρχε και τότε στήριξη από τον κόσμο, αλλά ήταν μόνο σε παιχνίδια κόντρα στον Άρη ή τον Ηρακλή. Τέτοιου μεγέθους στήριξη δεν υπήρχε, νομίζω ότι είναι το πλέον ευχάριστο αυτό που συμβαίνει για κάθε αθλητή στην ομάδα.

Το να παίζεις μπροστά σε γεμάτο γήπεδο, μπροστά στον κόσμο του, μόνο ενέργεια μπορεί να δώσει στους αθλητές. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας ώστε να μας στηρίξουν, να μας δώσουν την απαραίτητη ώθηση, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για το αν κρίνει κάτι το ματς πέρα από το γόητρο, σημείωσε ότι: «Όχι... αυτή την ώρα. Το μόνο που μετράει τώρα είναι οι τρεις βαθμοί, από εκεί και πέρα νομίζω ότι καμιά ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη, όλοι έχουν ένα πλάνο για το που θέλουν να φτάσουν όταν πλησιάσουν τα πλέι οφ. Εμείς συνεχίζουμε την προετοιμασία μας και είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα».

Διαβάστε ακόμη...