Μπορείς; Ο αγώνας, είναι αντοχής. Σε όλα...

Από tzantzaras.gr: Σαφώς και ο ΠΑΟΚ, νικώντας στην Τούμπα τον Ατρόμητο, μετά το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-1 μπορεί να ανέβει πρώτος.
Πηγή: tzantzaras.gr
Μπορείς; Ο αγώνας, είναι αντοχής. Σε όλα...

Μένει να δούμε, πότε θα πείσει ότι μπορεί και να μείνει και κυρίως, τι δείγματα θα δώσει ως το τέλος του ημερολογιακού έτους, σε αποτελέσματα και εμφανίσεις. Μετά την ομάδα του Περιστερίου που έρχεται "μισή" στην Τούμπα, το πρόγραμμα δεν έχει και πολύ εύκολα παιχνίδια μέχρι τη διακοπή και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια σε Νέα Σμύρνη και Ξάνθη και φινάλε με Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Που παρά τα χίλια του προβλήματα, σε όλα τα μεγάλα ματς βγάζει αντίδραση και δηλώνει "παρών". Τέσσερα παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει εχέγγυα αποτελεσματικότητας και σοβαρότητας και διαπιστευτήρια όσων του έλειψαν, λίγο ή πολύ, ως τώρα: πάθος, ομοιογένεια, ομοψυχία, αλληλοκάλυψη, δημιουργικότητα, αυτοματισμούς και τελικώς, την χιλιοτραγουδισμένη του ποιότητα.

H AEK αντέχει ακόμα

Όσο ο ΠΑΟΚ ψάχνει να λύσει τα... υπαρξιακά του κι όσο ο Ολυμπιακός θα διαχειρίζεται τη νέα του πραγματικότητα, με... πρόεδρο (όσο και "δήμαρχο") τον Γιάννη Μώραλη και προπονητή τον Τάκη Λεμονή, καθ' όσο ο Παναθηναϊκός αναζητά τα πατήματά του ως "φτωχός" και απειλούμενος από διάλυση, εάν κι εφόσον η ΑΕΚ επιμένει να βγάζει μέταλλο, χαρακτήρα και εντύπωση "γροθιάς", θα το πιστώνεται και θα το απολαμβάνει. Είναι και πάλι υπό πίεση για το επόμενο εικοσαήμερο, με απουσίες τρανταχτές, με συνεχόμενα ματς Ελλάδα – Ευρώπη και με το ερωτηματικό του breaking point της να ξανατίθεται προς απάντηση.

Άγαρμπος και άτεχνος ήταν και πάλι ο βαθμός που πήρε από τον Παναθηναϊκό, αλλά με ομοψυχία και καρδιά χιλίων λιονταριών, μέχρι το ύστατο δευτερόλεπτο. Αυτό την προχωρά και από την απώλεια αυτού του κινδυνεύει περισσότερο, παρά από απουσίες, τραυματισμούς και κούραση. Αυτό δείχνει, αυτό βγάζει και μπράβο της. Και την καθιστά πιο επικίνδυνη από κάθε αντίπαλο την παρούσα στιγμή και τουλάχιστον ίση διεκδικήτρια με τους άλλους δυο.

Γιατί, ας μην αμφιβάλλει κανείς: και με τους τρεις παρέα, πάνω κάτω, θα πορευόμαστε για καιρό κι όποιος μπορέσει. Ο αγώνας, είναι αντοχής. Σε όλα...

Διαβάστε ακόμη...