Η απόφαση για Μαουρίσιο

Από inpaok.com: Μπορεί ο σοβαρός τραυματισμός του Ζοσέ Μαουρίσιο στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, να είχε ως συνέπεια την απουσία του από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα, ωστόσο ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στις προπονήσεις σε χρόνο ρεκόρ.
Πηγή: inpaok.com
Η απόφαση για Μαουρίσιο

Παρά την αρχική εκτίμηση που έκανε λόγο για απουσία 4-6 εβδομάδων, ο ίδιος έκανε την απόλυτη έκπληξη και μέσα σε διάστημα περίπου 15 ημερών (!) προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, χρονικό διάστημα πέρα από κάθε προσδοκία και πρόβλεψη.

Ωστόσο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο (κάκωση δευτέρου βαθμού του οπίσθιου χιαστού συνδέσμου), είναι προφανές πως ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να προσφέρει στο 100% των δυνατοτήτων του.

Έτσι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έκριναν πως θα ήταν προτιμότερο να μείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον Ατρόμητο (20/11, 19:30) και να προφυλαχθεί, καθώς δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, κάτι απόλυτο λογικό

Όπως και να έχει, η ποιότητα του Μαουρίσιο ξεχωρίζει στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου κι ο ίδιος απέδειξε πως είναι και... μαχητής με το χρόνο ρεκόρ της επιστροφής του στις προπονήσεις.

Διαβάστε ακόμη...