«Αλλάζει πολλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Τη γνώμη του για τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ αλλά και τη διαιτησία, είπε ο Κώστας Κατσουράνης, σε συνέντευξη του αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα.
Πηγή: inpaok.com
«Αλλάζει πολλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά, ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ τόνισε:

«Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ κι ο παναθηναϊκός στηρίζονται σε ξένους παίκτες κι αυτό είναι κακό κατά τη γνώμη μου για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν βλέπω καμία μεγάλη διαφορά από τους ξένους. Δεν κάνουμε καμιά τρελή πορεία στην Ευρώπη ΄γη έχουμε μεγάλες επιτυχίες με τους ξένους. Ίσα-ίσα όποτε είχαμε επιτυχίες σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τις είχαμε με Έλληνες. Έχουμε πολύ αξιόλογους Έλληνες ποδοσφαιριστές που πρέπει να τους εμπιστευτούμε».

Για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ: «Η ΑΕΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση, κράτησε τον κορμό της, είναι καλή ομάδα, έχει ένταση στο παιχνίδι της, δεν άλλαξε παίκτες, όπως οι άλλες ομάδες. Πλήγματα πολύ μεγάλα οι τραυματισμοί Μάνταλου-Γιόχανσον, αλλά έχει υλικό να καλύψει τις αδυναμίες.

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς ξένους κι αλλάζει παίκτες κάθε χρόνο, ασχέτως αν είναι καλοί παίκτες. Αν θέλει να κάνει ομάδα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κρατήσει τουλάχιστον για 2-3 χρόνια έναν κορμό παικτών. Γι' αυτό οι αλλαγές πολλών παικτών και κυρίως ξένων είναι θέμα και πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος, επειδή είναι δύσκολο για τους άλλους τρεις.

Το πρωτάθλημα μπορεί να το πάρει οποιοσδήποτε από τους τέσσερις φέτος, ακόμη κι ο Ατρόμητος. Και μακάρι να το δούμε αυτό, θα ήταν κάτι πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βέβαια κι ο Ατρόμητος έχει δανεικούς παίκτες από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ κυρίως και ειδικά με την πορεία που κάνουν θα του φύγουν οι παίκτες, θα τους ζητήσουν οι ομάδες τους. Μακάρι να έχει ενδιαφέρον και να κριθεί στο τέλος».

Για τις διαφορές στο φετινό πρωτάθλημα: «Έχουμε καλύτερη διαιτησία φέτος. Έτσι βλέπω. Γίνονται λάθη, αλλά είναι καλύτερα τα πράγματα γι' αυτό κι ο Ατρόμητος είναι πρώτος».

Διαβάστε ακόμη...