Πρωταθλητής ο Ζάιρο! (video)

Από paok24.com: Το 16ο πρωτάθλημα της ιστορίας της πανηγυρίζει από χθες η Σέριφ Τιρασπόλ, καθώς η εκτός έδρας νίκη της επί της Μιλσάμι με 2-0 την έστεψε και πρωταθλήτρια μία αγωνιστική πριν το φινάλε της σεζόν στη Μολδαβία.
Πηγή: paok24.com
Πρωταθλητής ο Ζάιρο! (video)

Ο Ζάιρο βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Σέριφ αλλά δεν κατάφερε να βελτιώσει τις προσωπικές του επιδόσεις με τη φανέλα των "Σερίφηδων", μένοντας έτσι στα 5 γκολ και στις 6 ασίστ σε 11 εμφανίσεις, απολογισμός διόλου άσχημος...

Φυσικά ο Βραζιλιάνος θα παραμείνει στη Μολδαβία καθώς τον Φεβρουάριο θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της χώρας, με τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο. Στη συμφωνία μεταξύ του Δικεφάλου και της Σέριφ υπάρχει πάντως όρος για οψιόν αγοράς για λογαριασμό των Μολδαβών, με το συμβόλαιο του Ζάιρο με τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2019.

Μέχρι στιγμής πάντως ο 25χρονος εξτρέμ έχει αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους και τους φιλάθλους της Σέριφ, που μόνο απίθανο δεν είναι να κάνουν κίνηση για τον αγορά των δικαιωμάτων του εάν ο Ζάιρο συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και στο νέο πρωτάθλημα!

Διαβάστε ακόμη...