Για το 4X4 πριν το ντέρμπι

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί από τον Εθνικό Πειραιά το Σάββατο (18/11) στις 18:30 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Καλλιθέας (Έσπερος) για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.
Πηγή: inpaok.com
Για το 4X4 πριν το ντέρμπι

Ο Δικέφαλος στοχεύει να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμα ματς και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και αγωνιστική κατάσταση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 25/11 που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena.

Από άλλη μεριά, ο Εθνικός μετρά δυο νίκες κόντρα σε Παναχαϊκή, Παμβοχαϊκό, μετράει μία ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη» και φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Πειραιά ανέβηκε φέτος στα μεγάλα σαλόνια της κατηγορίας έπειτα από 28 ολόκληρα χρόνια, όντας αήττητη στην Α2 και κέρδισε μαζί με την Νίκη Αιγινίου την άνοδο, αντικαθιστώντας τον Κυζικό και την Ορεστιάδα.

Η... ακτινογραφία των Πειραιωτών

Προπονητής του Εθνικού είναι ο άνθρωπος που τον οδήγησε στην Volley League, o Σάκης Ψάρρας, έχοντας για βοηθό τον μικρότερο αδελφό του, Αργύρη.

Από την περσινή ομάδα έμειναν οι Γιάννης Μαντέκας (Ακραίος), Αλέξανδρος Τουρνάκης (Κεντρικός), Ευθύμιος Αδαμόπουλος (Λίμπερο), Αχιλλέας Μπάσης (Κεντρικός), Ράμος Εντουάρντο Πέρεθ (Διαγώνιος) και ο Νίκος Δεληπρίμης (Ακραίος).

Ενισχύθηκε με τους Κώστα Δημητούλη (Πασαδόρος), Δημήτρη Χατζηνικολάου (Ακραίος), Σερφέϊτ Μάθιου Άλαν (Κεντρικός), Κυριάκος Σπυριούνης (Ακραίος), Αμπανόζ Σερχάν (Πασαδόρος), Γιάννης Στυλιανού (Κεντρικός), Χρήστο Βολουδάκης (Λίμπερο) και Κάσεϊ Κενέρντ (Διαγώνιος).

Ραντεβού ξανά μετά την Σύρο

ΠΑΟΚ και Εθνικός Πειραιά θα συναντηθούν για δεύτερη φορά τη φετινή χρονιά και πρώτη ως επίσημη, καθώς είχαν δώσει φιλικό παιχνίδι κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους στο νησί της Σύρου για το τέταρτο Διεθνές Τουρνουά βόλεϊ Νοτίου Αιγαίου που είχε διεξαχθεί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Για την ιστορία, οι «ασπρόμαυροι» είχαν επικρατήσει με 3-0 σετ, ξεκινώντας ιδανικά τις υποχρεώσεις τους σε μια διοργάνωση που αναδείχθηκαν νικητές.

Διαβάστε ακόμη...