Άλλη μια δύσκολη αποστολή

Από paok24: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το δύσκολο πρόγραμμά του και σήμερα αντιμετωπίζει στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» το Ρέθυμνο για την έκτη αγωνιστική της Stoiximan.Gr Basket League.
Πηγή: paok24.com
Άλλη μια δύσκολη αποστολή


Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, είχε γενικά μια εβδομάδα με πολλή ταλαιπωρία λόγω των μεγάλων ταξιδιών, ωστόσο σήμερα, καλείται να τα αφήσει πίσω όλα αυτά και να εμφανίσει το καλό του πρόσωπο στην έδρα του Ρεθύμνου.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είναι από χθες με την αποστολή, παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος λόγω του χτυπήματος στον αντίχειρα από τον αγώνα με την Νεπτούνας, αλλά ο ίδιος έχει μεγάλη διάθεση να αγωνιστεί. Ο Λάκι Τζόουνς που είχε χτυπήσει και αυτός στη Λιθουανία, είναι κανονικά διαθέσιμος, ενώ ο Ουσμάν Κρουμπάλι προπονήθηκε λίγο και χθες και πριν το παιχνίδι θα φανεί αν μπορεί να παίξει...

Το Ρέθυμνο μετά από πέντε αγωνιστικές, είναι στο 1-4, προέρχεται από την ήττα με 90-72 στο Σ.Ε.Φ. από τον Ολυμπιακό, τον οποίο δυσκόλεψε για περίπου 30 λεπτά. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα, έχει ενισχυθεί τις τελευταίες εβδομάδες και με τον Μάλκολμ Άρμστεντ, ο Στέφαν Μούντι είναι παίκτης ρυθμού στην περιφέρεια, ενώ Ντάνιελς, Ρόμπερτσον και Γκούντγουιν, δίνουν διάφορα στοιχεία. Πάντα σημαντικός είναι και ο Γιαννόπουλος, για ένα Ρέθυμνο που δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε τη σεζόν και το σημερινό παιχνίδι, το έχει στοχεύσει...

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Σχινάς, Ψαριανός, Ανδρικόπουλος.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 16:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1, ραδιοφωνικά από το Libero 107,4 και διαδικτυακά από το PAOK24, για πρώτη φορά με την ανανεωμένη πλατφόρμα live μεταδόσεων.

Διαβάστε ακόμη...