Στενός "κλοιός" σε Πρίγιοβιτς

Από sport24.gr: Ομάδες από την Αγγλία θέλουν τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, τα μηνύματα για μεγάλη πρόταση, όμως, φτάνουν στην Τούμπα από την Κίνα. Ο 27χρονος φορ θέλει πρώτα τον τίτλο με τον Δικέφαλο.
Πηγή: sport24.gr
Στενός "κλοιός" σε Πρίγιοβιτς

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται από χθες (17/11) στη Θεσσαλονίκη και εντάχθηκε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Σέρβος φορ εμφανίστηκε ιδιαιτέρα ορεξάτος και έστειλε το μήνυμα ότι θέλει πολύ φέτος να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος κι αν είναι εφικτό και το νταμπλ.

Ωστόσο, γύρω από το όνομά του υπάρχει έντονη κινητικότητα τις τελευταίες μέρες, καθώς είναι πλέον σαφές ότι, ενδεχομένως και με τις ευλογίες του ΠΑΟΚ, αρκετοί ατζέντηδες δουλεύουν το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Σέρβου.

Στα στελέχη του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα στον Λούμπος Μίχελ είναι γνωστό το ενδιαφέρον αγγλικών συλλόγων (όπως η Κρίσταλ Πάλας), ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι αυτό που κυρίως απασχολεί στην περίπτωση του 27χρονου φορ.

Τα μηνύματα για μεγάλη πρόταση, στα χρήματα που ζητά ο ΠΑΟΚ (8 με 10 εκατ. ευρώ) για να συναινέσει στην πώληση του υψηλόσωμου φορ, έρχονται κυρίως από την Κίνα, ενώ υπάρχουν ομάδες και από χώρες εκτός Αγγλίας που τον θέλουν.

ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡ

Για όλα αυτά είναι ενήμερα τα στελέχη του ΠΑΟΚ που έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν προεργασία για επιθετικό ενόψει Ιανουαρίου. Άλλωστε, υπάρχει η σκέψη το τελευταίο διάστημα να αποκτηθεί φορ με άλλα χαρακτηριστικά, ακόμη κι αν ο Πρίγιοβιτς παραμείνει στην Τούμπα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...