Περίεργες συμπτώσεις

Από paok24.com: Το φετινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Ρέθυμνο έχει αρκετές συμπτώσεις με το περσινό.
Πηγή: paok24.com
Περίεργες συμπτώσεις

Ο ΠΑΟΚ παραδοσιακά δυσκολεύεται στο Ρέθυμνο, αλλά τόσο πέρσι όσο και φέτος, οι ομοιότητες πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Κρήτη, είναι μεγάλες.
Η αποστολή της ομάδας ταλαιπωρήθηκε πολύ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς ο αριθμός των πτήσεων και των λεωφορείων ήταν μεγάλος. Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την Θεσσαλονίκη την Δευτέρα, με αρχικό προορισμό την Λιθουανία και στην επιστροφή πήγε στην Κρήτη, χωρίς να γυρίσει στη βάση του.

Το ίδιο είχε γίνει και στο περσινό παιχνίδι στο Ρέθυμνο. Είχε προηγηθεί η ρεβάνς για τους 16 του BCL, στην Τενερίφη, πάλι δύσκολο ταξίδι και επιστροφή στην Ελλάδα, αλλά απευθείας στην Κρήτη.

Μια άλλη σύμπτωση σε σχέση με πέρσι, είναι κάποιοι τραυματισμοί. Πέρσι, ο Κιθ Κλάντον είχε γυρίσει τον αστράγαλο του στην Τενερίφη, επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη, αλλά έσφιξε τα δόντια και τελικά έπαιξε στο Ρέθυμνο. Κάτι που θέλει να κάνει και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης φέτος, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί αύριο!

Τέλος, στο περσινό παιχνίδι στο Ρέθυμνο, είχε κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Νέιθαν Σόμπι. Ο Αυστραλός περίμενε την αποστολή στην Αθήνα, ταξίδεψε μαζί της στην Κρήτη και έπαιξε εκεί για πρώτη φορά. Φέτος, πάλι ο ΠΑΟΚ πριν το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, ανακοίνωσε παίκτη (τον Φιλ Γκος) αλλά αυτός αναμένεται στην Θεσσαλονίκη, την επόμενη εβδομάδα, οπότε δε θα υπάρχει και τρίτη σύμπτωση.

Πέρσι, οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει με 73-70, χάρη σε ένα τρίποντο του Άρνολντ στο τέλος από τα 10 μέτρα, τρίποντο που δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο Αμερικανός είχε κάνει καθαρά βήματα, ενώ στην προηγούμενη επίθεση, η τάπα του Σόμπι, είχε μετατραπεί σε δίποντο από τον Τάσο Πηλοΐδη, σε μια ήττα που είχε στοιχίσει ουσιαστικά στον ΠΑΟΚ την τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα έδρας στη δεύτερη φάση των πλέι οφ...

Διαβάστε ακόμη...