«Δεν το έβαλε κάτω ποτέ»

Από inpaok.com: Ο Απόλλων Τσόχλας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο (18/11, 16:15), στην κλήση του Βαγγέλη Μαργαρίτη στην Εθνική αλλά και στα θύματα των καταστροφικών πλημμυρών στην Αττική.
Πηγή: inpaok.com
«Δεν το έβαλε κάτω ποτέ»

Αναλυτικά ο έμπειρος γκανρτ σημείωσε:

«Η ομάδα προέρχεται από μία εξαιρετικά επίπονη εβδομάδα, με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πολλές μετακινήσεις, απρόοπτα και τραυματισμούς αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ανταπεξέλθουμε.

Όλα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στα πραγματικά προβλήματα των ανθρώπων. Η τραγωδία στην Αττική μας συγκλόνισε όλους. Είδαμε όλοι την άλλη όψη, την πιο σκληρή της ζωής. Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στους πληγέντες και τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες αυτών που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα.

Επιστρέφοντας στα του μπάσκετ, αντιμετωπίζουμε το Ρέθυμνο μία πολύ καλή ομάδα, η οποία ειδικά στην έδρα της προσπαθεί να επιβάλει τον ρυθμό της, τρέχει πολύ το γήπεδο και θα παίξει καθοριστικό ρόλο ο τρόπος που θα ελέγξουμε του ματς.

Περιμένουμε και τον αρχηγό μας Βαγγέλη Μαργαρίτη, ξέρουμε πόσο θέλει να είναι μαζί μας και να μας βοηθήσει.

Θέλω με την ευκαιρία να του δώσω συγχαρητήρια για την κλήση του στην Εθνική ομάδα. Έχει κάνει τεράστια προσπάθεια, δεν το έβαλε ποτέ κάτω και πραγματικά του αξίζει».

Διαβάστε ακόμη...