Χριστοδούλου: «Δεν θα μας χαριστεί ο ΠΑΟΚ, παρά την κούραση»

Από sdna.gr: Ο Ανδρέας Χριστοδούλου εξήγησε γιατί το Ρέθυμνο θέλει διακαώς τη νίκη επί του ΠΑΟΚ (18/11, 16:15), αλλά εξήγησε πως ο «Δικέφαλος» δεν πρόκειται να χαριστεί στην ομάδα του.
Πηγή: sdna.gr
Χριστοδούλου: «Δεν θα μας χαριστεί ο ΠΑΟΚ, παρά την κούραση»


Αναλυτικά το blog του παίκτη του Ρεθύμνου στο esake.gr:

Είμαστε και πάλι εδώ, να σας μεταφέρω τις σκέψεις μου μέσω του μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.

Την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό σε μία αναμέτρηση που γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι θα είναι δύσκολη. Μάλιστα, είχαμε να ξεπεράσουμε και την αρνητική ψυχολογία που είχαμε αποκτήσει έπειτα από την ήττα από το Λαύριο, αναζητώντας έστω μία καλή εμφάνιση. Τελικά, όχι μόνο καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του ματς, αλλά κοντράραμε για 32 λεπτά μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Μπορεί να μην πήραμε το θετικό αποτέλεσμα, αλλά πήραμε δύναμη ενόψει της συνέχειας.

Η συνέχεια θα γραφτεί αύριο, όπου θα φιλοξενήσουμε τον ΠΑΟΚ σε ένα πραγματικά κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Εδώ και 3 συνεχόμενες αγωνιστικές αναζητάμε τη νίκη και νομίζω πως ήρθε η ώρα να πανηγυρίσουμε επιτέλους. Ο πρώτος και κύριος λόγος είναι να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας αλλά και να «απεμπλακούμε» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Εκεί όπου θεωρώ πως δεν αξίζει να βρισκόμαστε, καθώς έχουμε μία αρκετά καλή και δουλεμένη ομάδα.

Βέβαια για να φτάσουμε στον στόχο μας θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι 100% στο πλάνο του προπονητή μας, διότι σε διαφορετική περίπτωση οι αντίπαλοι μας θα μας τιμωρήσουν. Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ δεν θα μας χαριστεί, παρά την κούραση που θα έχουν σίγουρα οι παίκτες του έπειτα από την ταλαιπωρία των αλλεπάλληλων ταξιδιών, αφού και εκείνος αναζητά τη νίκη που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά.

Διαβάστε ακόμη...