«Nα δυσκολέψουμε τον ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Ο Εθνικός Πειραιώς θα υποδεχτεί το Σάββατο (18/11) στις 18:30 το απόγευμα τον ΠΑΟΚ σε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα μετά τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.
Πηγή: inpaok.com
«Nα δυσκολέψουμε τον ΠΑΟΚ»

Για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση των δύο ομάδων, μίλησε ο Γιάννης Μαντέκας, τονίζοντας πως η ομάδα του θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας του και να «σπάσει» το αήττητο του Δικεφάλου.

Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι παίκτες των νεοφώτιστων της κατηγορίας είναι στη διάθεσή του.

Ο ακραίος των Πειραιωτών, Γιάννης Μαντέκας δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΕΣΑΠ:

«Είμαστε ετοιμοπόλεμοι και αισιόδοξοι όπως πριν από όλα τα παιχνίδια. Αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό και θεωρώ πως σταθήκαμε σχετικά καλά. Δε μπορώ να κάνω σύγκριση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα πιο πίσω από τον Ολυμπιακό και ο Γκόμεζ μόλις έχει ξεκινήσει. Ωστόσο είναι μία ομάδα με πολλές επιλογές και με στόχο και πάλι το πρωτάθλημα. Αυτό λέει πολλά. Θα δυσκολέψουμε τον αντίπαλο μας. Αυτό είναι σίγουρο. Η εβδομάδα κύλησε καλά, δουλεύουμε, βελτιωνόμαστε και στην έδρα μας θα κάνουμε καλή εμφάνιση».

Διαβάστε ακόμη...