Στην Κρήτη και στην… Εθνική ο Μαργαρίτης

Στο Ρέθυμνο αναμένεται σήμερα το βράδυ ο Βαγγέλης Μαργαρίτης προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου με το Ρέθυμνο για την 6η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.
Πηγή: paokbc.gr
Στην Κρήτη και στην… Εθνική ο Μαργαρίτης


Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Neptunas και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη σε αντίθεση με την υπόλοιπη αποστολή που βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης στην Κρήτη.


Ο Μαργαρίτης υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας απέκλεισαν το ενδεχόμενο κατάγματος και έτσι παρά τις παραινέσεις των γιατρών που του πρότειναν να απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας, επέμεινε να ταξιδέψει στο Ρέθυμνο, προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες συμμετοχής στο ματς του Σαββάτου.


Ο Μαργαρίτης θα πετάξει σήμερα το απόγευμα από τη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή αργά το βραδύ, ενώ το κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν το τζάμπολ.


Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, είχαμε μία πολύ ευχάριστη είδηση τόσο για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη όσο και για τον ΠΑΟΚ, καθώς η Ελληνική Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε την κλήση στην Εθνική Ελλάδος για τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.


Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είναι ο τρίτος παίκτης του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών μετά τους Αντώνη Κόνιαρη και Δημήτρη Κατσίβελη, αλλά η περίπτωση του είναι ξεχωριστή, καθώς μέσα από τις εμφανίσεις του, τη συνέπεια και τον ζήλο που επιδεικνύει τα τελευταία 6 χρόνια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, κέρδισε την πρώτη του κλήση σε ηλικία 35 χρονών. Μόνο υπερήφανοι μπορούμε να νιώθουμε για τον αρχηγό μας…

Διαβάστε ακόμη...