Στην Εθνική ο Μαργαρίτης, τι λέει ο ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Η ΕΟΚ ενημέρωσε σχετικά με την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει των πρώτων αναμετρήσεων της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, ενώ παράλληλα έγιναν γνωστές δύο αλλαγές στη λίστα των 24 παικτών.
Πηγή: thessports.gr
Στην Εθνική ο Μαργαρίτης, τι λέει ο ΠΑΟΚ

Η προετοιμασία θα αρχίσει την προσεχή Δευτέρα με την ΕΟΚ να ενημερώνει πως στη λίστα προστέθηκαν οι Ίαν Βουγιούκας και Βαγγέλης Μαργαρίτης, με τους Ζακ Όγκαστ και Μάικ Μπράμο να μένουν εκτός.

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε σχετικά για τον παίκτη του, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό μεν, ωστόσο δε έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο κατάγματος κι έτσι ο Μαργαρίτης θα τ... παλέψει για να παίξει τόσο κόντρα στο Ρέθυμνο, όσο και στους αγώνες της Εθνικής.

Αναλυτικά:

Σχετικά με την κλήση του Βαγγέλη Μαργαρίτη στην Εθνική ομάδα, μόνο υπερήφανοι μπορούμε να είμαστε για την προσπάθεια που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, πολύ περισσότερο τα 6 που είναι στον ΠΑΟΚ και έχουν ως αποτέλεσμα την παρουσία του στις κλήσεις της Εθνικής ανδρών.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, απέκλεισαν το ενδεχόμενο κατάγματος. Ο Μαργαρίτης εξέφρασε την επιθυμία να έρθει στο Ρέθυμνο και να εξαντλήσει όσες πιθανότητες υπάρχουν για να αγωνιστεί και αυτό θα γίνει. Θα έρθει αργά το βράδυ, θα κάνει θεραπείες, είναι δύσκολο να παίξει, αλλά ο ίδιος θέλει να παίξει και θα το παλέψει ως το τέλος. Το ίδιο ισχύει και για την Εθνική...

Διαβάστε ακόμη...