Οι δανεικοί δεν παίζουν κόντρα στον ΠΑΟΚ

Από sport24.gr: Κανένας από τους δανεικούς του ΠΑΟΚ σε Ατρόμητο και Πανιώνιο δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια του "Δικεφάλου" με τις δύο ομάδες για τη Super League Σουρωτή.
Πηγή: sport24.gr
Οι δανεικοί δεν παίζουν κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τη Δευτέρα (20/11) θα διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και σήμερα (17/11) έγινε γνωστό από τη Σούπερ Λίγκα ότι ο Ουάρντα και ο Γιαννούλης έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τιμωρία στο συγκεκριμένο ματς. Ακόμη κι αν δεν ήταν τιμωρημένοι δεν θα αγωνίζονταν και το ίδιο θα συμβεί και με με τον Χατζηισαΐα.

Η απόφαση είναι μέρος της συμφωνίας κυρίων που είχε γίνει ανάμεσα στους παράγοντες των δύο ομάδων όταν αποφασιζόταν ο δανεισμός τους το καλοκαίρι. Σχετικός όρος δεν υπάρχει στα συμβόλαια αφού δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από τους κανονισμούς.

Πάνω στην ίδια λογική, δεν θα αγωνιστεί και ο Λάζαρος Λάμπρου στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι στον αγώνα με τον Ατρόμητο θα έχει και ο ΠΑΟΚ τρεις απουσίες. Δεν θα αγωνιστούν οι Σαμπράνο, Μπισεσβαρ (έχει και άλλες δύο αγωνιστικές να εκτίσει ο Ολλανδός) που αποβλήθηκαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Πέλκας που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Διαβάστε ακόμη...