Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...

Από gazzetta.gr: Στις «επισκέψεις» οπαδών συνηθίζεται να επικρατεί ένταση, στον ΠΑΟΚ θυμούνται καλά τι είχε συμβεί στις εγκαταστάσεις του Λόλα, το φθινόπωρο του 2009 μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, όμως το απόγευμα της Πέμπτης (17/11) ήταν τελείως διαφορετική η εικόνα στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, εκεί όπου βρέθηκε μια αντιπροσωπεία οπαδών της ομάδας.
Πηγή: gazzetta.gr
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...

Δίχως φωνές και ένταση ζήτησαν να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, άσκησαν ως όφειλαν να κάνουν, έντονη κριτική για την εικόνα της ομάδας, κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια, εξηγήθηκε και ξεκαθαρίστηκε ποιος είναι ο ένας και μοναδικός στόχος (το πρωτάθλημα) και το μόνο που εμπεριείχε μορφή απαίτησης ήταν η μεγαλύτερη προσπάθεια από ΟΛΟΥΣ στα παιχνίδια που ακολουθούν.«Οι άλλοι είναι... πεθαμένοι. Αυτό το πρωτάθλημα είναι δικό μας. Κάντε αυτό που πρέπει, λοιπόν, μέσα στο γήπεδο», κλπ, κλπ.

Αυτό που επείγει δεν είναι τα λόγια, ούτε οι αναφορές στο παρελθόν. «Ω γέγονε, γέγονε», που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Ο,τι έχει γίνει, έχει γίνει, πάει και τελείωσε... Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μια κρίσιμη πεντάδα αγώνων (Ατρόμητος χωρίς κόσμο, Πανιώνιος και Ξάνθη εκτός, Παναθηναϊκό εντός, Πλατανιά εκτός) που χαρακτηρίζεται κομβική για το μέλλον και την πορεία της ομάδας. Οι οπαδοί το γνωρίζουν γι' αυτό και δεν ήταν τυχαία η «επίσκεψη» τους, που δεν αποτελεί «παρέμβαση», κάθε άλλο, ανάλογες γίνονται σε κάθε γωνιά του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Στην ομάδα έδειξαν να γνωρίζουν ότι έχουν στενέψει τα περιθώρια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε για άλλη μια φορά σίγουρος για την πολύ καλύτερη εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια, συνέχισε και επέμενε πάνω στο κομμάτι της δουλειάς που γίνεται από τον ίδιο, το τιμ και τους ποδοσφαιριστές. Επανέλαβε πως ο χρόνος θα κάνει καλύτερους τους πάντες μέσα στην ομάδα, ενώ από την πλευρά των ποδοσφαιριστών «βγήκε μπροστά» ο Στέλιος Μαλεζάς, που ως ο παλαιότερος και αρχηγός, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του προπονητή του, στάθηκε στα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι και στην προσπάθεια όλων μέσα στην ομάδα να τα διορθώσουν και όλοι προσπαθούν να βρουν τον καλό εαυτό τους.

Αν κάτι πρέπει να κρατήσουμε από όσα ειπώθηκαν ήταν η ατάκα του Μαλεζά: δεν χρειάζονται πολλά λόγια, θα τα πούμε στο γήπεδο...».

Σταύρος Σουντουλίδης

Διαβάστε ακόμη...