Σχήμα με Μακ και Κάνιας

Από metrosport.gr: Τα σχέδια του Λουτσέσκου για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ατρόμητο - Τι δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση
Πηγή: metrosport.gr
Σχήμα με Μακ και Κάνιας

Ορισμένες από τις σκέψεις του για την ενδεκάδα την οποία προτίθεται να παρατάξει στον αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο τον Ατρόμητο (κεκλεισμένων των θυρών) στην Τούμπα, φανέρωσε χθες ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός, έδωσε στη χθεσινή προπόνηση, φανέλες βασικών, στους Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας και Ρόμπερτ Μακ.

Ο Ισπανός προορίζεται ως παρτενέρ του Γκόϊκο Τσίμιροτ στην μεσαία γραμμή, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί καθώς ο Μαουρίσιο ακόμη κι αν συμπεριληφθεί στην αποστολή (υπάρχουν πολλές ελπίδες όπως αναλύουμε στο ρεπορτάζ) δεν προορίζεται για βασικός, ενώ ο Σάκχοφ μετά τις τελευταίες αρνητικές εμφανίσεις του δεν έπεισε πως μπορεί αυτή την περίοδο να του εμπιστευτούν μία θέση στο σχήμα.

Επίσης μία άλλη καινοτομία, έτσι όπως προέκυψε από την χθεσινή προπόνηση, είναι η παρουσία του Μακ στην κορυφή της επίθεσης. Βεβαίως, απουσίαζε χθες ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος λογικά σήμερα θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα, όμως ο Σλοβάκος γνωρίζει την θέση και ο Λουτσέσκου τον δοκίμασε για να «τσεκάρει» την ανταπόκρισή του.

Στον αγώνα της Δευτέρας δεν θα είναι παρών ο Πέλκας ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, οπότε το ζητούμενο είναι ποιος θα παίξει στο αριστερό άκρο. Εάν και ο Λέοβατς δεν μπορέσει να παίξει (έχει ενοχλήσεις) τότε στην αριστερή πτέρυγα μπορούν να αγωνιστούν οι Δεληγιαννίδης και Βιεϊρίνια, ενώ από δεξιά έχει προοπτικές να παίξει ο Τζάλμα Κάμπος. Πάντως τα τελικά σχέδια για την ενδεκάδα θα προκύψουν από σήμερα έως και την Κυριακή.

Διαβάστε ακόμη...