«Με έδιωξαν γιατί έκανα κριτική»

Από inpaok.com: Μιλώντας στον Libero 107.4 και στο Πέναλτι με τον Γιώργο Ζαγόρα, ένας ακόμη γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Καστούρας που είναι καθηλωμένος εδώ και εφτά χρόνια σε αναπηρικό αμαξίδιο κατέθεσε το δικό του περιστατικό καθώς ξαφνικά ενημερώθηκε πως αλλάζει θέση στο γήπεδο, μετά από μια ανάρτηση που είχε κάνει κατά του προπονητή του Δικεφάλου, Ηλία Παπαθεοδώρου.
Πηγή: inpaok.com
«Με έδιωξαν γιατί έκανα κριτική»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το περιστατικό στο ντέρμπι με τον Άρη: «Ουδέποτε, παρότι κάθομαι κοντά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, έχω παρενέβη σε κάτι αγωνιστικό που έκανε τόσα χρόνια ο Σούλης Μαρκόπουλος, ούτε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου φέτος. Αυτό είχα γράψει και στο facebook, μετά τον αγώνα με την Γκαζιαντέπ, έφυγα για το σπίτι μου πολύ εκνευρισμένος, ενώ έχω ζήσει πολύ άσχημες καταστάσεις με τον ΠΑΟΚ εδώ και 30 χρόνια. Το θέμα είναι ότι με ενόχλησε αφάνταστα, ότι αυτός ο άνθρωπος έβριζε διαρκώς τα θεία. Μπορεί στο σπίτι του να κάνει ό,τι θέλει, αλλά είναι δημόσιο πρόσωπο και δεν μπορεί να προσβάλει την δική μου πίστη και των περισσοτέρων και ειδικά όταν εκπροσωπεί έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ.

Είχα γράψει στο facebook ότι οι γνώσεις μου δεν είναι επαρκείς για να τον κρίνω ως προπονητή, αλλά ως άνθρωπο. Το ίδιο είχε γίνει και με έναν προπονητή του ΠΑΟΚ στο handball και ο ίδιος με έπιασε και μιλήσαμε πολύ όμορφα. Με τον Νίκο τον Γεωργιάδη έγινε, αλλά μου το εξήγησε μετά. Στην ώρα του αγώνα ξεφεύγω είπε. Προς τιμήν του ο άνθρωπος δεν δικαιολογείται, το αιτιολόγησε.

Δέχθηκα κάποιες ενοχλήσεις, από το περιβάλλον του προπονητή. Εγώ κάθομαι πάντα παραπλεύρως του πάγκου του ΠΑΟΚ, μπροστά από τον Νίκο Σταυρόπουλο, τον Παύλο Σαλτσίδη. Φέτος υπήρχε μια διαφοροποίηση, έγιναν κάποιες πρόσθετες θέσεις υπερυψωμένες, αλλά εγώ πάντα καθόμουν εκεί μόνος μου. Δεν με ενόχλησε κανένας, ούτε στα φιλικά ούτε στα επίσημα ματς.

Κάνω την ανάρτηση ότι ενοχλήθηκα από τις ύβρεις του προπονητή και ο επόμενος αγώνα που μπόρεσα να παραβρεθώ, γιατί έλειπα ταξίδι, ήταν το ντέρμπι με τον Άρη. Μόλις μπήκα μέσα, με ενημέρωσαν δύο άνθρωποι, που δεν θα ήθελα να τους εκθέσω, ότι έδωσε εντολή ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, να μην καθίσω εκεί που κάθομαι και να πάω κάπου αλλού. Δεν μου εξήγησαν τον λόγο και πήγα και κάθισα κάτω από την μπασκέτα.

Ο Τέλης δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου, όπως και στην περίπτωση του Κώστα χθες, ο Τέλης έκανε την συζήτηση, αλλά άλλος παραπονέθηκε... Γυρνάω στο σπίτι μου κάνω αυτή την ανάρτηση το Σάββατο και επικοινώνησε μαζί μου, προς τιμήν του με πολύ όμορφο τρόπο ο αδερφός του προπονητή, ο δημοσιογράφος, ο οποίος μου λέει ότι μίλησε με τον αδερφό του και δεν ξέρει τίποτα για το συγκεκριμένο περιστατικό. Επικοινώνησε μαζί μου με μήνυμα στο facebook. Εγώ αμφιβάλω αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

Εγώ θα προτιμούσα ο ίδιος ο κόουτς, με τον οποίο στο ημίχρονο, είχαμε μια έντονη συνάντηση των βλεμμάτων μας, με ότι αυτό σημαίνει. Υπάρχει και μια συνέχεια στο θέμα, καθώς σήμερα το πρωί επικοινώνησε μαζί μου ένας άνθρωπος που εργάζεται στην ΚΑΕ, αλλά επικοινώνησε μαζί μου ως φίλος και μου είπαν να μην κάθομαι εκεί, γιατί υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας από τις led πινακίδες. Εγώ το σέβομαι αυτό, αλλά είναι δυνατόν να ασχοληθεί με αυτό το θέμα ο τιμ μάνατζερ και όχι ένας υπεύθυνος του γηπέδου; Υπάρχει στο γήπεδο ο υπεύθυνος της εταιρίας που βάζει τις πινακίδες. Δεν είναι δυνατόν να έχει δώσει προκαταβολικά οδηγία ο τιμ μάνατζερ μια ομάδας, για ένα θέμα που δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων του.

Για την συνέχεια: «Καμία συνέχεια. Εγώ έχω αηδιάσει για την ομάδα του μπάσκετ από το 87' που παρακολουθώ τους αγώνες και έχω ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, κάναμε αγώνες για να φτιάξουμε αυτό το γήπεδο και πλέον αυτό το γήπεδο δεν το αισθάνομαι σπίτι μου, με έκαναν να νιώθω ξένος. Μετά τον αγώνα με την Γκαζιαντέμπ, έχοντας υποστεί μεγάλες αγωνιστικές πίκρες, η στεναχώρια που έζησα με αυτά που άκουσα κατά την διάρκεια του αγώνα με την Γκαζιαντέπ, δεν συγκρίνεται με καμία. Έχω ξενερώσει πάρα πολύ άσχημα».

Για τα όσα έγιναν με τον Κωνσταντίνο Πανάκα: «Ήμουν μπροστά και στο περιστατικό με τον Κωνσταντίνο. Και με τον Κωνσταντίνο και τον Γιώργο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Δεν είπαν το παραμικρό, απλά είπαν αυτό που φώναζε όλο το γήπεδο. Να πάρει time out. Απλά είναι αναγνωρίσιμος ο Κωνσταντίνος και για αυτό στοχοποιήθηκε. Όλοι φώναζαν να πάρει time out, ούτε έβριζαν, ούτε τίποτα. Καταρχάς εκεί που κάθεται ο Κωνσταντίνος από πάνω του, είναι επιφανείς άνθρωποι της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Δεν θα μπορούσε κάποιος να τον συνετίσει ή να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα της ΚΑΕ. Δεν έγινε τίποτα απολύτως, απλά δεν πρέπει κανένας να ασκεί κριτική στον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Εμείς γίναμε πιο ΠΑΟΚ από ότι ήμασταν χάρη στον Μπάνε Πρέλεβιτς, δεν θα ξεχάσω ότι έπαιζε τραυματίας, δεν θα ξεχάσω το κλάμα του στη Νάντ, αλλά άλλο ο παίχτης Πρέλεβιτς, η ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ και άλλο ο παράγοντας Πρέλεβιτς, ο οποίος μπορεί και να κάνει λάθη. Γιατί τον Κωνσταντίνο τον αδίκησε. Επειδή ο Κωνσταντίνος είναι από τους ρομαντικούς, είναι από τους ανθρώπους που έχει συνεισφέρει και οικονομικά και δεν το χρησιμοποιεί ποτέ, θα μπορούσα να πω ότι έπεσα από τα σύννεφα, αλλά έτσι όπως είναι η ομάδα του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δεν θα μου φαινόταν τίποτα παράξενο».

Διαβάστε ακόμη...