"Κάποιοι που αγωνίζονται στην ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν το αξίζουν"

Από metrosport.gr:Στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης και μίλησε για το αν θα αλλάξει η εικόνα του ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή και για το αν χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Πηγή: metrosport.gr
"Κάποιοι που αγωνίζονται στην ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν το αξίζουν"

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αν θα αλλάξει η εικόνα του ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή: «Ελπίζω να δούμε κάτι διαφορετικό. Να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να είναι ανταγωνιστικός και να δείξει το χαρακτήρα και τη σοβαρότητα για μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Οι δυνατότητες υπάρχουν, το υλικό υπάρχει, η λειτουργία της ομάδας είναι άψογη και το μόνο που απομένει είναι να το δείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να φοβάται ποτέ. Αυτή που απαρτίζουν την ομάδα και με τις συνθήκες που υπάρχουν με έναν μεγαλομέτοχο που σου παρέχει τα πάντα και με έναν κόσμο που δίνει δυναμικό παρών πρέπει να επιβάλλεις την κυριαρχία σου. Για να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να έχεις διάρκεια σε όλα τα παιχνίδια, κάτι που δεν είδαμε μέχρι στιγμής, ελπίζω όμως να το δείξει και να πειστεί και ο κόσμος ότι ο ΠΑΟΚ πάει φέτος για το πρωτάθλημα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η κριτική από μένα γίνεται καλοπροαίρετα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Στεναχωριέμαι για την ομάδα και θέλω πάρα πολύ ο σύλλογος να διαπρέπει και να χαιρόμαστε να τον βλέπουμε. Είναι κρίμα και άδικο να ταλαιπωρείται σε τέτοιες καταστάσεις. Όταν είσαι στον ΠΑΟΚ πρέπει να δεχτείς και την πίεση και τον πρωταθλητισμό. Εγώ έχω δουλέψει με χειρότερες συνθήκες. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να παρέχει αυτά που μπορεί. Δεν μπορώ να ακούω τόσο τον προπονητή, όσο και τους παίκτες να μιλούν για πίεση, όταν είναι σε μια ομάδα που τους παρέχει τα πάντα. Είσαι επαγγελματίας και θα πρέπει να τα διαχειρίζεσαι αυτά τα πράγματα. Στον ΠΑΟΚ είναι και θα πρέπει να τα αποβάλλουν αυτά και να πετύχουν τον στόχο τους με την ομάδα. Θα πρέπει να σέβονται τον κόσμο, την ιστορία, τη φανέλα και αυτό λείπει από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Κάποιοι που αγωνίζονται στην ομάδα δεν το αξίζουν»

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο: «Τα πατήματα της ομάδας δεν είναι καλά, κάποιοι ποδοσφαιριστές δείχνουν τις δυνατότητες ότι είναι περιορισμένες και προσπαθούν μέσα από την ενίσχυση της ομάδας να τα μπαλώσουν. Συμφωνώ στις μεταγραφές και να έρθουν 2-3 που θα είναι με το Α κεφαλαίο και θα αλλάξουν το ρου του συλλόγου και θα τον βοηθήσουν, ώστε να πετύχει τον στόχο του».

Διαβάστε ακόμη...