Απορρίφθηκε η έφεση για τον βοηθό του Λουτσέσκου

Από paok24.com: Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην έδρα της ΑΕΛ είχε επεισοδιακό φινάλε, με τον Κριστιάνο Μπάτσι, βοηθό του Ραζβάν Λουτσέσκου να δέχεται συγκεκριμένη τιμωρία για τη συμπεριφορά του.
Πηγή: paok24.com
Απορρίφθηκε η έφεση για τον βοηθό του Λουτσέσκου

Πρωτόδικα η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ είχε τιμωρήσει τον Ιταλό με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 2 μήνες και 10 χιλιάδες χρηματικό πρόστιμο, ποσό που έπρεπε να πληρώσει επιπρόσθετα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 6ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

ΠΑΕ ΠΑΟΚ, C. Bacci: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. C. Bacci: επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Cristiano Bacci α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και β) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ».

Σήμερα η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που είχε ασκηθεί από την πλευρά του «Δικεφάλου» για να πέσει η τιμωρία του Μπάτσι, με την ποινή να παραμένει.

Αναλυτικά η σημερινή ενημέρωση από την ομοσπονδία:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση και συγκεκριμένα με την υπ' αριθ. 59/15-11-2017 απόφασή της, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση του αξιωματούχου-διερμηνέα Cristiano Bacci και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθ. 259/2017 απόφασης του Π.Μ.Π.Ο/SUPER LEAGUE».

Διαβάστε ακόμη...