Μαουρίσιο ο μαχητής

Από inpaok.com:Ο Ζοσέ Μαουρίσιο απέδειξε την μαχητικότητα του και την δίψα που έχει για να αγωνιστεί με την φανέλα του ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας από τον τραυματισμό του σε χρόνο ρεκόρ.
Πηγή: inpaok.com
Μαουρίσιο ο μαχητής

Κατά την διάρκεια της προπόνησης του Δικεφάλου την Τετάρτη, ο Βραζιλιάνος άσος θα προπονηθεί με την υπόλοιποι ομάδα των «ασπρόμαυρων», περίπου δύο εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, αν και οι αρχικές εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ έκαναν λόγω για διάστημα απουσίας από τέσσερις έως και έξι εβδομάδες.

Ο 29χρονος μέσος από την πρώτη μέρα του τραυματισμού του, δούλεψε σκληρά για την επάνοδο του, πραγματοποιώντας διπλές αποθεραπείες, ενώ και στις συζητήσεις του με ανθρώπους του Δικεφάλου, έλεγε πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πιο γρήγορα από την αρχική εκτίμηση.

Αυτός άλλωστε είναι μόλις ο δεύτερος τραυματισμός του Βραζιλιάνου χαφ στην καριέρα του, κάτι που αποδεικνύει το πόσο γερό... σκαρί είναι ο Μαουρίσιο, που πριν τον τραυματισμό του έδειξε ψήγματα αυτών που μπορεί να προσφέρει και έκαναν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, να τον αποκτήσουν.

Διαβάστε ακόμη...