«Ηθελα να γυρίσω, αλλά δε με ήθελε ο Βρύζας»

Από metrosport.gr:Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τον ΠΑΟΚ, τους λόγους που δεν επέστρεψε το 2012, τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Κάρλος Ζαμπράνο.
Πηγή: metrosport.gr
«Ηθελα να γυρίσω, αλλά δε με ήθελε ο Βρύζας»

Ο Χιλιανός πρώην άσος του ΠΑΟΚ τόνισε:

Αρχικά για το αν βρίσκεται σε επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ:
«Προσπάθησα, αλλά δεν κατέστη δυνατό να έρθω σε επαφή με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Ίσως προσπαθήσω να έρθω τον Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη για να το διευθετήσουμε».

Για το φιλικό παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε με τεράστιους αστέρες όπως ο Πουγιόλ, ο Ροναλντίνιο, ο Ζαμοράνο:
«Πρόκειται για παιχνίδι φιλανθρωπικού σκοπού, τα έσοδα πηγαίνουν για την παγκόσμια ειρήνη. Είναι τιμή και περηφάνεια που δουλεύω για αυτή την προσπάθεια, τιμή να αγωνίζεσαι σε τέτοια παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε συνέχεια και να το καθιερώσουμε, από χώρα σε χώρα».

Για το αν χρειάζεται έναν αμυντικό σαν τον Κοντρέρας και τώρα ο ΠΑΟΚ:
«Ευχαριστώ τον κόσμο για την αναγνώριση. Είναι δύσκολο να εντοπίσεις αμυντικούς με χαρακτηριστικά όπως του Πουγιόλ, έναν ηγέτη κεντρικό αμυντικό, υπάρχουν τέτοιοι αμυντικοί στη Χιλή και την Λατινική Αμερική και γιατί όχι να μην βοηθήσω κι εγώ ώστε να βρεθεί».

Για την άποψή του για τον Κάρλος Ζαμπράνο:
«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που γνωρίζω φυσικά., διαπιστώνεις ότι υπάρχει αλλαγή στο ρόστερ και βελτίωση στην ομάδα γίνεται καλή δουλειά στην άμυνα, η ομάδα πηγαίνει για μια πολύ καλή σεζόν και εύχομαι τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ και αν μπορέσω θα ήθελα να βοηθήσω κι εγώ προς αυτή την κατεύθυνση».

Για τη συνέντευξη στην οποία ανέφερε ότι μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα είναι ο Ολυμπιακός και αν κατάλαβε ότι αυτό ενόχλησε κάποιους φίλους του ΠΑΟΚ:
«Γνωρίζω την κατάσταση. Μπορεί να απουσιάζω από την Ελλάδα αλλά έχω καταλάβει κάποια πράγματα. Όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ γύρισα στην πατρίδα μου και μετά αποφάσισα για ιδιαίτερους δικούς μου λόγους να επιστρέψω στην Ελλάδα. Εχω πει πολλές φορές ότι οι κορυφαίες μου στιγμές στην Ελλάδα ήταν στον ΠΑΟΚ. Ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ δε μου δόθηκε η ευκαιρία γιατί εκείνη τη στιγμή δε με ήθελαν ο Βρύζας και ο πρόεδρος. Αποφάσισα να πάω στον Ολυμπιακό. Αν κάποιοι άνθρωποι αισθάνθηκαν άσχημα γι' αυτό, ζήτησα συγγνώμη αρκετές φορές και μπορώ να το ξανακάνω. Αυτό που έχω πει είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα όχι στην Ελλάδα, αλλά γενικά απ΄ όσες έχω παίξει στην καριέρα μου».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Διαβάστε ακόμη...