Ο Γκούμας… αποθεώνει παίκτη του ΠΑΟΚ (vid)

Απο thessports.gr : Στο πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής Νέων με την Ρωσία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε πέναλτι.
Πηγή: thessports.gr
Ο Γκούμας… αποθεώνει παίκτη του ΠΑΟΚ (vid)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Γκούμας, έδωσε εντολή στον τερματοφύλακα, Μάριο Σιαμπάνη, που ανήκει στον ΠΑΟΚ, να εκτελέσει. Κι εκείνος την έστειλε στα δίχτυα.

Ο Γιάννης Γκούμας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, εξήγησε την απόφασή του και… αποθέωση το νεαρό ποδοσφαιριστή των ασπρόμαυρων.

Είπε για τον Σιαμπάνη: “Ξέρω τον Σιαμπάνη, τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Έχει πολύ καλά χτυπήματα και εξαιρετικές, μεγάλες μπαλιές. Ο σύγχρονος τερματοφύλακας πρέπει να έχει και πόδια. Αν δεν έχει πόδια, δεν θα μπορέσει να προχωρήσει. Ο Σιαμπάνης, λοιπόν, έχει πολύ καλά πόδια. Ειδικά το αριστερό του, θα τον ζήλευαν και επιθετικοί!

Τον είδα ότι έχει την κατάλληλη ψυχολογία, για να χτυπήσει το πέναλτι. Γιατί ξέρω πως έχει όλα τα εχέγγυα, προκειμένου να χτυπήσει ένα πέναλτι. Το έχει αποδείξει στις προπονήσεις. Βέβαια, άλλο η προπόνηση, άλλο το παιχνίδι. Ωστόσο, ήταν το τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και βλέποντας πόσο καλή ψυχολογία είχε, θεώρησα ότι είναι η ιδανικότερη επιλογή.

Και το πέναλτι, τελικά, το εκτέλεσε άψογα! Και να έπεφτε ο Ρώσος, δεν θα το έπιανε. Ακριβώς την ίδια απόφαση θα έπαιρνα ακόμη και αν ήμουν στην Εθνική Ανδρών”.

Δείτε το γκολ του παίκτη του ΠΑΟΚ:

Διαβάστε ακόμη...