Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Ατρόμητο

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ έχει μπει για τα καλά σε ρυθμούς Ατρομήτου και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κάνει ήδη τις πρώτες σκέψεις, για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο τη Δευτέρα.
Πηγή: inpaok.com
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Ατρόμητο

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, είναι iιδιαίτερα σημαντικός βαθμολογικά, καθώς οι «ασπρόμαυροι» με νίκη μπορούν να φτάσουν ακόμη και στην κορυφή της βαθμολογίας, σε περίπτωση που η ΑΕΚ ηττηθεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας από τον Παναθηναϊκό. Πολλές αλλαγές δεν αναμένεται κάνει ο Ρουμάνος προπονητής που έχει βρει την σταθερή ενδεκάδα που εμπιστεύεται.

Αυτός που θα ξεκινήσει βασικός σε σχέση με τον αγώνα με την ΑΕΚ είναι ο Ρόμπερτ Μακ, καθώς ούτως η άλλως απουσιάζει και ο Δημήτρης Πέλκας. Επίσης δεν αποκλείεται στην θέση του τιμωρημένου Κάρλος Σαμπράνο να παίξει ο Στέλιος Μαλεζάς και όχι ο Χοσέ Ανχέλ Κρέσπο.

Ο 48χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ροντρίγκο Ρέι κάτω από τα δοκάρια τους Βαρέλα-Μαλεζά (η Κρέσπο) στο κέντρο της άμυνας του και στα άκρα αυτής του Λέο Μάτος και μάλλον τον Δεληγιαννίδη αντί του Λέοβατς που ήταν με την Εθνική του ομάδα και αντιμετωπίζει και προβλήμα τραυματισμού. Στα χαφ δίδυμο όπως όλα δείχνουν θα χρησιμοποιήσει τον Τσίμιροτ με τον Σάχοφ καθώς δεν θα ρισκάρει συμμετοχή του Μαουρίσιο. Οι δύο εξτρέμ των «ασπρόμαυρων» θα είναι οι Μακ-Βιεϊρίνια.

Ως δεκάρι θα τοποθετηθεί ξανά ο Ελ Καντουρί ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εκτός αν ο Λουτσέσκου παρατηρήσει ότι είναι κουρασμένος από το ταξίδι του, οπότε προτιμήσει τον Ευθύμη Κουλούρη ή ακόμη και τον Ρόμπερτ Μακ. Στην περίπτωση όμως που ο Μακ παίξει φορ τότε τη θέση του στα εξτρέμ θα πάρει ο Τζάλμα. Φυσικά ο Ρουμάνος τεχνικός των Θεσσαλονικέων αναμένεται να δείξει πιο πολλά από τα πλάνα του στις επόμενες προπονήσεις της ομάδας του.

Αυτό που ζητάει καθημερινά από τους παίκτες του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι η 100% συγκέντρωση στον στόχο και να δείξει το σύνολο του το πόσο πολύ θέλει τον φετινό τίτλο. Ο ΠΑΟΚ αναζητεί όχι απλά τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο αλλά μία ξεκάθαρη επικράτηση έτσι ώστε να κερδίσεικαι σε ψυχολογία ενόψει των δύο σερί εκτός έδρας αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα με Πανιώνιο και Ξάνθη.

Διαβάστε ακόμη...