Ήρθε η ώρα του Μακ!

Από sdna.gr: Η μεγάλη επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ δεν έχει συνδυαστεί ως τώρα με τις ανάλογες εμφανίσεις και στον ΠΑΟΚ περιμένουν με αγωνία να δουν τον Σλοβάκο να πρωταγωνιστεί και πάλι.
Πηγή: sdna.gr
Ήρθε η ώρα του Μακ!

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει να βρει τον ρόλο του μέσα στην ομάδα και να προσφέρει όσα περίμενε και ο ίδιος από τον εαυτό του. Όλο αυτό τον καιρό, έγιναν συζητήσεις με το προπονητικό τιμ τόσο για τη θέση στην οποία αγωνίζεται, όσο και τον ρυθμό που δεν μπορεί να πάρει, εφόσον δεν παίρνει συνεχόμενα 90 λεπτά.

Έτσι τη Δευτέρα, ο Μακ επιστρέφει στην ενδεκάδα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο και στον Δικέφαλο ελπίζουν να γίνει μία νέα αρχή για τον παίκτη, που ήρθε από τη Ζενίτ με στόχο να γίνει πρώτος σκόρερ των Κυπελλούχων, όμως ως τώρα μετράει μόλις ένα γκολ στο πρωτάθλημα και τρία τέρματα σε 14 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Σλοβάκος αναμένεται να παίξει στα εξτρέμ, έχοντας απο την απέναντι πλευρά τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, εκτός αν παίξει επιθετικός στη θέση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που έχει κουραστικό ταξίδι, καθώς επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τη Νότια Κορέα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...