«Να μην τα παρατάς ποτέ, αν το πιστεύεις θα πετύχεις»

Απο paok24.com : O Χάρι Γκόμεζ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, δίνοντας το παρών στη χτεσινή νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παμβοχαϊκό.
Πηγή: paok24.com
«Να μην τα παρατάς ποτέ, αν το πιστεύεις θα πετύχεις»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ένας αθλητής με σπουδαία καριέρα και μεγάλες αγωνιστικές δυνατότητες, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα με αφορμή την επάνοδο του, ένα μήνυμα το οποίο δίνει μαθήματα ζωής που ξεπερνούν τα σύνορα του αθλητισμού.

«Εδώ στο δικό μου μέρος, εδώ όπου κυριαρχώ εγώ. Χθες ένιωσα κάτι ξεχωριστό στην επιστροφή μου στα γήπεδα μετά από 13 μήνες και παρά το γεγονός ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά για να είμαι 100% έτοιμος. Απέδειξα ότι είμαι στο σωστό δρόμο. Ευχαριστώ, πρώτα από όλα τον Θεό, τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, που ήταν και είναι εκεί και παρά την απόσταση με στηρίζουν. «Να μην τα παρατάς ποτέ κι ας υπάρχουν μέρες που πιστεύεις ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις. συνέχισε να δουλεύεις με επιμονή και πειθαρχεία. Αν το πιστεύεις θα το πετύχεις με πίστη και δύναμη», ήταν το μήνυμα του Χάρι Γκόμεζ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Διαβάστε ακόμη...