Σπάει κάθε ρεκόρ ο Μαουρίσιο!

Από gazzetta.gr: Σε χρόνο-ρεκόρ θα επιστρέψει, όπως όλα δείχνουν, σε πλήρη αγωνιστική δράση ο Χοσέ Μαουρίσιο, χάρη στη δική του προσπάθεια και την συνδρομή του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr
Σπάει κάθε ρεκόρ ο Μαουρίσιο!

Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου χαφ, την ώρα που έδειχνε να ανεβαίνει αρχίζοντας να παίζει κομβικό ρόλο στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, προκάλεσε έντονη ανησυχία και προβληματισμό στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο. Ειδικά, αυτή την περίοδο, όπου ο «Δικέφαλος» θα παίξει πολλά σ' ότι αφορά την κούρσα προς τον τίτλο, ο Μαουρίσιο θεωρείται παίκτης-κλειδί.

Η αρχική εκτίμηση πριν δύο εβδομάδες έκανε λόγο για «συντηρητική θεραπεία» και παραμονή «εκτός γηπέδων για τέσσερις έως έξι εβδομάδες». Αυτό έλεγαν στον ΠΑΟΚ, μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής, το πρωί της 31ης Οκτωβρίου, που έδειξε δευτέρου βαθμού κάκωση του οπίσθιου χιαστού συνδέσμου.

Τα πρώτα καλά σημάδια άρχισαν να φαίνονται τέσσερις ημέρες αργότερα, όταν ο τραυματίας Μαουρίσιο παρέλαβε τα δύο βραβεία για την εμφάνιση και τα γκολ στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. «Εχω την αίσθηση ότι θα μπορέσω να γυρίσω πιο νωρίς. Κάνω αποθεραπεία, ξεκουράζω το πόδι μου, κάνω ακριβώς ότι μου λένε, έχουμε εξαιρετικούς ανθρώπους στην αποκατάσταση, νιώθω κι εγώ ότι θα μπορέσω να γυρίσω πιο νωρίς. Δεν ξέρω αν θα είναι μια ή δυο εβδομάδες νωρίτερα, αλλά σίγουρα πιο νωρίς», υποστήριζε στις 4 Νοεμβρίου ο Βραζιλιάνος, που δούλεψε σκληρά με τη βοήθεια όλου του επιτελείου του «Δικεφάλου» για να είναι έτοιμος πολύ νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση.

Οσο κι αν ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, Μανόλης Παπακώστας, παρέμενε επιφυλακτικός για την περίπτωση του (και καλά έκανε...) ο Μαουρίσο το απόγευμα της Δευτέρας (13/11) πέρασε με επιτυχία το ατομικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε και σήμερα, Τρίτη (14/11), θα φανεί στην προπόνηση αν είναι 100% έτοιμος να μπει σε κανονικό πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Λουτσέσκου θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει ή θα τον προφυλάξει στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά το σίγουρο είναι πως στον αγώνα με τον Πανιώνιο θα είναι διαθέσιμος, έχοντας χάσει μόλις ένα ή δύο παιχνίδια πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...